Căutare Live

FOTO: Cel mai PUTERNIC om din LUME s-a autodepăşit! Toţi au rămas fără cuvinte când l-au VĂZUT

S-a antrenat în cele mai grele condiţii şi e gata să accepte orice provocare pentru a demonstra că este cel mai puternic om din lume

S-a antrenat în cele mai grele condiţii şi e gata să accepte orice provocare pentru a demonstra că este cel mai puternic om din lume.

Un rus a reuşit să uimească pe toată lumea în momentul în care a reuşit să tragă un tren de 120 de tone. N-a putut să înainteze mai mult de-un metru, dar a primit aprecierea tuturor pentru reuşită.

Fotografiile vorbesc de la sine!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri