Antena Căutare

FOTO! Cele mai teribile MISTERE ale lumii, NErezolvate! (Partea 2)

Multe dintre misterele Universului au ramas nedezlegate de catre oamenii de stiinta, desi de-a lungul vremii acestia au efectuat numeroase experimente terestre sau cosmice.

1. Omul Fluture

Se spune ca o creatura teribila traieste in imprejurimile orasului Charleston, Virginia de Vest (SUA). Omul Fluture a fost prima data vazut in anul 1926, iar pana in 1967, lumea raporta dese aparitii ale acestuia. Acest monstru apare sub forma unui barbat, fara cap, cu aripi mari si ochi rosii. Nu exista nicio fotografie a Omului Fluture.

2012/02/10//511343-the_mothman.jpg

2. Combustia umana spontana

De-a lungul anilor au existat cateva cazuri in care corpuri umane au luat foc din senin. In timp ce unele din aceste evenimente sunt atribuite alcoolului sau fumatului, altele sunt imposibil de explicat. Un caz asemanator este cel al mortii lui John Irving Bentley, care a fost gasit ars din cap pana in picioare. Tot ceea ce a mai ramas din corpul barbatului a fost doar o gramada de cenusa. In afara de o gaura in podea, foarte putine stricaciuni au existat in camera in care John Irving Bentley a fost gasit.

2012/02/10//511355-combustie_umana.jpg

3. D. B. Cooper

Dan "D.B." Cooper este un criminal notoriu, care a deturnat un Boeing 727 in anul 1971, parasutandu-se apoi din avion, dupa ce a primit 200.000 de dolari rascumparare. Expertii militari cred ca, cel mai probabil, acesta nu a supravietuit cazaturii din zona Pacificului de Nord-Vest, insa corpul sau nu a fost gasit niciodata. Cu toate acestea, dupa o perioada de timp au fost descoperiti 5.800 de dolari in raul Columbia, care aveau aceeasi serie ca si banii de rascumparare ai lui D. B. Cooper. Nici pana acum nu s-a elucidat soarta criminalului.

2012/02/10//511362-d.b._cooper.jpg

4. Misterul din May Day

Un necunoscut a inceput sa raspandeasca o serie de reclame in ziarul Arizona Daily, inca de pe data de 1 mai 1981 (si de atunci a facut acest lucru la intervale regulate). Fiecare reclama reprezinta, aparent, un indiciu pentru un mesaj mai de ansamblu, cu privire la un premiu. Exista doua teorii despre creatorul acestora (ori o organizatie secreta numita "Orfelinatul" ori un avocat nebun si excentric pe nume Robert Truman Hungerford).

2012/02/10//511363-may_day.jpg

5. Jack Spintecatorul

Jack Spintecatorul este responsabil pentru strangularea si mutilarea a cinci prostituate. Acest faimos criminal a bantuit strazile londoneze din anul 1888 si a batjocorit politia printr-o serie de scrisori jignitoare. Una dintre acestea a fost chiar insotita de o bucata dintr-un rinichi de la una din victimele sale. Scotland Yard, autoritatile care s-au ocupat de acest caz, nu au condamnat niciodata pe nimeni pentru aceste crime, pentru ca nu au avut niciun suspect real.

2012/02/10//511385-jack_spintecatorul.jpg

6. Putul de bani din Oak Island

Langa Noua Scotie se afla o mica insula care poate contine una dintre cele mai mari averi din toate timpurile. In 1795, un copil pe nume Daniel McGinnis a cazut intr-o groapa in pamant, unde a gasit utilaje apartinand unei nave. De-a lungul anilor, milioane de dolari au fost cheltuiti pentru a excavarea acelei cavitati, insa singurele lucruri descoperite au fost cateva capcane si mesaje secrete codate, care transmit "Doua milioane de lire sunt ingropate 12 metri mai jos". Multa lume speculeaza ca averea ar putea fi la fel de semnificativa precum Sfantul Graal, insa nici pana acum nu s-a aflat adevarul.

2012/02/10//511407-oak_island.jpg

7. Atlantida

Una dintre cele mai mari legende si mistere din lume o reprezinta existenta si disparitia orasului Atlantida. Multi considera acest fantasmagoric oras nimic mai mult decat o fantezie, insa daca scrierile lui Platon sunt corecte, atunci orasul s-a scufundat in mare in jurul anului 9.000 I.H. Se crede ca Atlantida a fost o societate utopica cu un sistem tehnologic incredibil de avansat. Cea mai populara teorie este ca Atlantida zace acum pe fundul unei mari, undeva langa Triunghiul Bermudelor. Mai mult, oamenii de stiinta cred ca acest oras reprezinta de fapt cauza evenimentelor misterioase care au loc in aceasta zona.

2012/02/10//511415-atlantida.jpg

Citeste si Cele mai teribile MISTERE ale lumii, NErezolvate! (Partea 2)

Sursa / Foto: chacha.com

FOTO! Portrete realizate din... banda adeziva... VIDEO! Vezi cel mai rapid consumator de ciocolata din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x