Antena Căutare

FOTO: Doctorii s-au îngrozit când au văzut ce se află în GÂTUL unui bărbat! L-au operat de urgență! ”În câteva de minute murea”

Cu ultimele puteri, bărbatul a sunat la Salvare și le-a spus medicilor că un obiect i-a rămas blocat în gât! A scăpat cu viață în ultima clipă, dar rămâne o necunoscută cum s-a putut întâmpla așa ceva

Cu ultimele puteri, bărbatul a sunat la Salvare și le-a spus medicilor că un obiect i-a rămas blocat în gât! A scăpat cu viață în ultima clipă, dar rămâne o necunoscută cum s-a putut întâmpla așa ceva.

Doctorii i-au făcut imediat o radiografie, iar apoi l-au supus unei intervenții chirurgicale destul de complicate, care i-a salvat însă viața! În gâtul pacientului a fost găsit un cap metalic al unui fierbător!

Ne-a spus că a înghițit accidental obiectul, dar încă stăm să ne întrebăm dacă spune sau nu adevărul, cine ar încerca să facă așa ceva, atât timp cât el ne-a transmis că n-a vrut să se sinucidă”, au declarat medicii.

Capra de Lemn îți poate aduce numeroase surprize: Spune-ne anul nașterii și zodiacul chinezesc îți va dezvălui dacă 2015... O, Doamne, cât de sexy este la 61 de ani! Femeia asta arată absolut SENZAŢIONAL! Secretul ei? Bărbaţii…TINERI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x