Antena Căutare

FOTO! Doua turnuri inedite, in constructie la Seul

Dubaiul detine, pana acum, unele dintre cele mai mari si mai deosebite cladiri din lume. Totusi, capitala Coreei de Sud se pregateste sa ii ia locul. Dancing Dragons vor fi doua turnuri al caror exterior seamana cu pielea de reptila.

Yongsan International Business District din centrul Seulului va deveni teritoriul pe care se vor construi doua turnuri unice in lume.

Drancing Dragons au fost proiectate de arhitectii Adrian Smith si Gordon Gill si vor avea o inaltime de 460, respectiv 400 de metri. Cei doi au marturisit ca s-au inspirat din pagodele sud-coreene atunci cand au creat cladirile.

Exteriorul acestora va fi construit in panouri de sticla care vor semana cu niste solzi de pe pielea unei reptile. Acestea au 600 de mm grosime si constituie un sistem de ventilatie unic care permite aerului sa circule in interiorul cladirii.

Cele doua turnuri vor detine spatii pentru birouri, apartamente de lux, duplexuri, restaurante si magazine.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: Adrian Smith and Gordon Gill Arhitecture

Cea mai mare constructie din piese de lego are 31,9 metri inaltime... 14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (II)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x