Antena Căutare

FOTO! Imaginea cu trupul neînsuflețit al lui Donald Trump face înconjurul internetului. Rapperul Snoop Dog, la ”căpătâiul” președintelui SUA, într-o parodie

Rapperul Snoop Dogg apare stând lângă corpul neînsufleţit al lui Donald Trump, într-o variantă a copertei albumului „Make America Crip Again”, lansat la finalul lunii octombrie.

Rapperul Snoop Dogg apare stând lângă corpul neînsufleţit al lui Donald Trump, într-o variantă a copertei albumului „Make America Crip Again”, lansat la finalul lunii octombrie. Imaginea a făcut înconjurul internetului, în ciuda faptului că artistul a șters postarea.

Artistul a lansat coperta alternativă publicând-o pe contul său de Instagram, însă a şters-o după un timp. Imaginea, care încă este vizibilă pe Wikipedia, parodiază „‘Death Certificate” al lui Ice Cube (1991).

Coperta originală a albumului prezintă o şapcă albastră, asemănătoare celor roşii pe care le poartă Trump, pusă pe mai multe teancuri de bani.

„Make America Crip Again” este cel de-al 16-lea album de studio al rapperului şi cel de-al doilea lansat anul acesta, dupp „Neva Left”, apărut în iulie.

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este rapper, compozitor şi producător. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum „Doggystyle”, „Tha Doggfather”, „Malice in Wonderland” şi „Doggumentary”, care au fost vândute în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Mesaje sfâșietoare pe paginile de facebook ale tinerilor pieriți în teribilul accident de mașină de la Ilișești!... La 23 de ani s-a însurat cu mătușa lui de 91. Ce s-a întâmplat după ceva timp de la nuntă depășește orice imaginație: ”M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x