Antena Căutare

Foto. Pe el îl ştie o lume întreagă, dar puţini ştiu cum arată fiica lui Stephen Hawking. Lucy: "Familia noastră a picat într-o gaură neagră"

Stephen Hawking, celebrul astrofizician, continuă să uimească întreaga lume! Deşi medicii nu i-au dat mai mult de doi ani de trăit, omul de ştiinţă a ajuns la 75 de ani, a avut două soţii şi a reuşit să facă trei copii.

Stephen Hawking, celebrul astrofizician, continuă să uimească întreaga lume! Deşi medicii nu i-au dat mai mult de doi ani de trăit, omul de ştiinţă a ajuns la 75 de ani, a avut două soţii şi a reuşit să facă trei copii.

Povestea lui Stephen Hawking, ecranizată! Fizicianul născut în ziua când se împlineau 300 de ani de la moartea lui Galileo Galilei a aflat la vârsta de 21 de ani că o boală incurabilă îi macină corpul: Scleroză laterală amiotrofică. I se dau maximum doi ani de trăit. Hawking nu cedează, continuă să lucreze, în ciuda agravării continue a invalidității.

Se căsătorește în 1965 cu Jane Wilde (divorțând ulterior, în 1995, după o separare ce dura din 1990), și va avea trei copii. Paralizia progresează și, cu timpul, devine complet imobilizat, își pierde vocea și este constrâns să comunice cu ajutorul unui computer sofisticat (conceput special pentru el de un prieten), care poate fi controlat cu mișcări ale capului și globilor oculari, la o viteză de 15 cuvinte pe minut! Infirmitatea nu îl poate împiedica să își continue activitatea didactică și științifică. În 1995 se căsătorește din nou, cu Elaine Mason.

Lucy, 47 de ani, povesteşte despre ce înseamnă să fii copilului celebrului astrofizician.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Problemele nu au ocolit-o nici pe ea: un mariaj ratat şi descoperirea că fiul ei cel mic, William, are autism. "Când William era mic mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, dar mă gândeam că nu este posibil. Când a fost diagnosticat am fost furioasă".

În 2004, femeia s-a internat într-o clinică de reabilitare din Arizona pentru a-şi trata depresia şi problemele cu alcoolul.

ȘOCANT! ”Am simțit cum colții ursului îmi zdrobeau craniul!” Povestea care dă oricui fiori reci: Un angajat într-o tabăr... Toţi oamenii singuri să apeleze la el! Primul serviciu de “plimbat oamenii” face furori din America până în Marea Britan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x