Antena Căutare

Galerie FOTO! Minunile din Dubai: Cămile parcate precum maşinile, rechini mâncaţi de lei şi tigri plimbaţi cu lesa

Dubaiul este una dintre cele mai populare destinaţii turisticee, iar atracţiile de aici sunt departe de a fi convenţionale. Localnicii au nişte animale de complanie care merită un drum până în Emiratele Arabe Unite pentru a le admira.

Galerie FOTO! Minunile din Dubai: Cămile parcate precum maşinile, rechini mâncaţi de lei şi tigri plimbaţi cu lesa Galerie
| dubaicoast.org

Dubaiul este una dintre cele mai populare destinaţii turisticee, iar atracţiile de aici sunt departe de a fi convenţionale.

Localnicii au nişte animale de complanie care merită un drum până în Emiratele Arabe Unite pentru a le admira.

Să mergi cu leopardul în maşină nu e deloc special în Dubai. Chiar şi dacă îi pui lesă şi scrii SMS-uri în timp ce şofezi, tot nu ieşi din comun.

Şi locul tigrilor este tot în maşinile de lux ale stăpânilor, iar dacă abia ţi-ai luat nişte pui de leu, un rechin este gustarea potrivită pentru ei.

Minunile din Dubai nu se opresc aici. Ambuteiajele din trafic pot fi considerate adevărate expoziţii de autoturisme excusiviste, iar locurile de parcare sunt ocupate şi de cămile, nu numai de maşini.

S-a îmbrăcat într-un costum plin de bomboane şi s-a aruncat în cola: Iată ce a păţit!... Minune! A venit pe lume după ce mama sa a fost înjungiată în burtă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x