Antena Căutare

Galerie FOTO: Primele imagini cu meniul ce va fi servit la Globurile de Aur! Iată ce vor mânca actorii

Duminică noapte, la Hotelul Hilton din Beverly Hills, actorii prezenți la Globurile de Aur vor fi răsfățați cu un meniu de cinci stele

Duminică noapte, la Hotelul Hilton din Beverly Hills, actorii prezenți la Globurile de Aur vor fi răsfățați cu un meniu de cinci stele. Dineul festiv va conține cele mai exclusiviste și sofisticate preparate, iar invitații vor trăi un adevărat festin culinar.

Troy Thompson va fi maestrul bucătar, iar un subordinea lui se vor regăsi aproximativ 40 de bucătari și 250 de chelneri! Nici băuturile nu vor fi neglijate, iar pentru acest lucru 50 de barmani sunt gata să pregătească unele dintre cele mai interesante cocktailuri din lume.

În galeria foto de mai sus descoperiți preparatele pe care actorii, regizorii și restul invitaților le vor putea servi la Globurile de Aur!

foto: Hepta

PERICOLUL cu care se confruntă BUCUREȘTIUL! „Se vede cum se SCUFUNDĂ”! Mii de români trec zilnic pe aici fără să știe ce... VIDEO: Cum să păcăleşti automatul şi să iei mâncare gratis, într-o secundă! Filmuleţul face furori pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x