Antena Căutare

GALERIE FOTO: Se deschide cel mai scump hotel din lume. Peste 7 milioane de dolari pentru construirea unei camere

În această vară, se va deschide cel mai luxos hotel din lume – „The 13”. Și unde altundeva, dacă nu în China, în orașul Macao?

De inspirație barocă, hotelul va avea 200 de apartamente cu o suprafaţă de 185 de metri pătraţi şi 31 de apartamente clasa lux cu o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi.

Imensa construcție a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1 miliard de euro. Numai pentru decorarea fiecărui apartament s-au cheltuit cel puţin 7 milioane de dolari.

Fiecare apartament va avea un dormitor regal, o baie cu vitralii, o baie în stil roman şi un serviciu non stop de majordomi cu diplome eliberate de Academia Internaţională Butler din Anglia. Ba mai mult, o flotă întreagă de Rolls-Royce Phanton cu tot cu șoferi vor sta la dispoziția clienților spre închiriere.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că fiecare cameră este decoarată într-un stil unic. Singurul element comun va fi stilul baroc, carazterizat prin impozanța clădirilor şi prin decorările interioare şi exterioare excesive.

”Împreună cu echipa mea am pus fiecare strop de creativitate și pasiune în munca noastră, am vrut ca acestui proiect să nu-i lipsească nimic, fiecare detaliu este perfect. Oaspeții noștri vor găsi aici ceva remarcabil, dincolo de orice altă experiență avută până acum.

Brandul nostru reprezintă o viziune unică a unui stil de viață luxos, bazat pe tradițiile stilului arhitectural baroc, care îmbrățișează elemente moderne. Numele de „13” a reflectat cel mai bine această combinație a hotelului nostru de inspirație barocă cu a accentelor contemporane”, a declarat Stephen Hung, dezvoltatorul grandiosului complex.

Potrivit evaluatorilor imobiliari, cel mai probabil, o cameră va costa peste 30.000 de mii de dolari pe noapte.

A trăit în Gara de Nord şi s-a încălţat cu pungi. Acum este doamna Georgescu şi a refuzat 60 de milioane de euro... Doar cei norocoși au acest semn în palmă! Linia lunii îți dezvăluie ce fel de viitor te așteaptă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x