Antena Căutare

GENIAL! Ariana Grande şi James Corden refac povestea TITANICULUI cu versuri din 13 piese care au făcut istorie: "Ice, Ice, Baby"!!! Da, se lasă cu piele de găină!

Dacă încă nu aţi aflat de James Corden şi emisiunile sale epice sau de Ariana Grande şi talentul său uriaş, clipul de mai jos vă va cuceri pentru totdeauna!

Dacă încă nu aţi aflat de James Corden şi emisiunile sale epice sau de Ariana Grande şi talentul său uriaş, clipul de mai jos vă va cuceri pentru totdeauna!

Ariana Grande, o mână de om, talent uriaş! James Corden, un şmecher englez în materie de emisiuni TV în SUA. Ce iese când se întâlnesc cei doi?! SHOW ADEVĂRAT!!!

Dacă nu ţi-ai închipui niciodată că piesele celor de la Vanilla Ice, One Direction, Kesha, Lady Gaga sau Nelly vor deveni coloana sonoră a filmului "Titanic", iată că se poate! Ariana şi James au pus laolaltă versurile a 13 piese care au făcut istorie de-a lungul timpului şi au creat cel mai tare soundtrack.

Finalul este unul, cum altfel?!, genial! Ariana Grande interpretează cum numai Celine Dion mai poate piesa "My Heart Will Go On". Şi da, se lasă cu piele de găină...

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scene HORROR! Șoferul a filmat cum un AVION ajunge pe autostradă! (VIDEO)... O bombă atomică, un sunet asurzitor, oraşe rase de pe faţa Pământului şi sute de mii de morţi! Atacul de la Hiroshima şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x