Provocare muzicală. Tu recunoşti artista din fotografia de mai jos? Indiciu: este una dintre cele mai iubite cântăreţe ale momentului!

 
+5 click pentru
galerie

Dacă şi ţie îţi plac provocările, atunci nu poţi sta deoparte la vederea acestei fotografii. Tot ce ai de făcut este să îţi dai seama cine este cântăreaţa din imagine. 

Indicii: are 25 de ani, a debutat într-un serial pentru adolescenți la Nickelodeon, iar abia apoi s-a apucat de muzică.

CINE ESTE ARIANA GRANDE: 

Artista în vârstă de 25 de ani care a copilărit în Florida este în lumina reflectoarelor încă din adolescență. În 2008, a avut prima apariție pe Broadway, iar doi ani mai târziu a jucat rolul lui Cat Valentine în producția Nickelodeon „Victorious”.

Serialul a fost extrem de urmărit, așa că a urmat „Sam & Cat”, care a avut, de asemenea, mare succes în rândul adolescenților.

În 2013, colaborarea cu rapperul Mac Miller pentru piesa „The Way” i-a adus lui Grande vânzări considerabile, iar primul său album, „Truly Yours”, a ajuns numărul 1 în America și în top 10 în nouă țări.

Hitul său din 2014 „Problem” a ajuns numărul 1 în Marea Britanie și numărul 2 în SUA, aducând-i lui Grande faimă pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic.

Cel de-al treilea album al Arianei, „Dangerous Woman”, a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI