Antena Căutare

Glumă transformată într-un COȘMAR dureros! O femeie s-a așezat pe o toaletă plină cu superglue

O glumă s-a trasformat într-un experiență cumplită pentru o femeie din Statele Unite. Aceasta a avut nenorocul de a cădea victima unei farse puerile, dar cu consecințe dureroase.

O glumă s-a trasformat într-un experiență cumplită pentru o femeie din Statele Unite. Aceasta a avut nenorocul de a cădea victima unei farse puerile, dar cu consecințe dureroase.

Ilyanna De La Keur, pe numele ei, a poposit într-un magazin din statul Georgia și, după ce și-a terminat cumpărăturile, a mers la toaletă. Nimic ieșit din comun până aici. Doar că în baia locației a avut parte de o "surpriză".

Pe toaleta pe care s-a așezat fusese pusă, în prealabil, o cantitate mare de lipici, în ideea unei... farse. Nenorocul ei a fost că s-a așezat, moment în care nu a reușit să-și mai desprindă pielea.

Potrivit mirror.co.uk, femeia a țipat după ajutor, însă a fost nevoie de intervenția medicilor, care au fost nevoiți să demonteze toaleta. Femeia a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, ba chiar a suferit o intervenție chirurgicală, întrucât mare și-a pierdut parte din pielea de pe picioare.

"Sunt o femeie matură, dar nici nu pot să stau în fund acum. Nu a fost amuzant. Oricine a decis să facă asta trebuie să ştie că nu a fost amuzant", a explicat victima.

Şi-a înscenat propria răpire... ca să scape de dentist! Povestea uluitoare a unui puşti de 12 ani... Atenţie, nu te uita dacă stai prost cu inima! SĂRUTĂ un şarpe COBRA şi îl ţine în gură fără pic de frică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x