Antena Căutare

Habar nu aveai asta! Ce secret ascunde mărimea degetului arătător despre tine! Se potriveşte?

Un studiu realizat în Marea Britanie susţine faptul că raportul dintre lungimea degetului arătător şi cea a degetului inelar ar putea să indice gradul de fidelitate al unei persoane.

Un studiu realizat în Marea Britanie susţine faptul că raportul dintre lungimea degetului arătător şi cea a degetului inelar ar putea să indice gradul de fidelitate al unei persoane.

Se știe de câțiva ani că diferența de mărime dintre arătător și inelar este un indice al dozei de testosteron la care a fost expus embrionul. În timpul sarcinii, fetusul este supus unor niveluri diferite de hormoni sexuali: estrogenul ar favoriza alungirea indexului, în timp ce testosteronul ar contribui la formarea unor inelare lungi.

Un nivel ridicat de testosteron la fetus ar determina în viața adultului un caracter mai nestatornic, mai puțin fidel.

Bărbații și femeile nu au același raport între cele două degete. Acest număr, numit indicele lui Manning, tinde spre 1 la femei și se situează în jur de 0,96 la bărbați. Cercetători de la Universitățile din Oxford și Northumbria au utilizat acest indice la observarea a 1.314 de englezi și au comparat rezultatele cu cele ale unui studiu asupra comportamentului social și sexual al unui alt eșantion de 595 de nord-americani și britanici.

La cele două grupuri analizate, "am observat ceea ce pare a fi un grup de bărbați și femei mai susceptibili să fie fideli și un alt grup mai înclinat să zboare din floare în floare", spune Rafael Wlodarski, psiholog la Universitatea din Oxford.

Potrivit studiului, proporția bărbaților înclinați să fie nestatornici ar fi de 57% (43% susceptibili să fie fideli), față de 47% dintre femei înclinate spre nestatornicie (53% spre fidelitate).

Sursa: agerpres.ro

Top 5 cele mai infidele zodii: Este şi a consoartei tale printre ele?... Legat de BUNELE MANIERE: Nouă lucruri pe care n-ar trebui NICIODATĂ să le faci în public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x