Antena Căutare

Horoscop amoros 2018. Relația perfectă! Ei vor forma cuplul anului viitor

Anul 2018 se anunță unul plin de iubire, iar fiecare nativ va experimenta în mod diferit relațiile de iubire pe care le va întâlni.

Anul 2018 se anunță unul plin de iubire, iar fiecare nativ va experimenta în mod diferit relațiile de iubire pe care le va întâlni.

Ţine-ţi capul sus şi fii încrezător în acest an, îţi vei găsi în sfârşit jumătatea.

Taur

În 2018, îl veţi găsi pe adevăratul dumneavoastră cel mai bun prieten. Şi asta nu înseamnă că veţi găsi persoana cu care vă veţi căsători, dar astrele garantează că veţi găsi pe cineva pe care vă puteţi baza, în cele mai întunecate zile şi în cele mai întunecate nopţi.

Gemeni

2018 este anul în care vei avea curajul să fii singur. 2018 este anul în care vei putea să fii fericit cu tine însuţi. N-ai nevoie de altcineva!

Rac

Felul de dragoste pe care îl veţi găsi în acest an nu va fi pentru totdeauna, dar te va schimba radical.

Leu

Dragostea pe care o vei găsi în 2018 vine de la cineva despre care credeai că a dispărut pentru totdeauna.

Fecioară

2018 este anul în care întâlnesti dragostea vieţii tale!

Balanță

Ai fost singur pentru o vreme, pentru că nu poți trece peste amintirea unui fost partener. În 2018 acest fost se va întoarce. Nu încerca să-i reproșezi nimic. Ascultă. Iartă.

Scorpion

Anul 2018 este anul în care vă recăpătați încrederea în voi și în lume. Vă veți simți atât de fericit și de mulțumit, și sincer, nu veți dori să fiți implicați în vreo relație. Veți dori să experimentați aventurile pe cont propriu.

Săgetător

În 2018, tot ce ai nevoie este o persoană care să-ți asculte grijile și durerile și o persoană care să fie lângă tine, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Capricorn

Vei avea parte de distracţie anul acesta! În sfârșit, vei avea încredere în propria ta piele! Deci, ieși afară din casă!

Vărsător

Te-ai mai îndrăgostit la prima vedere, desigur, dar niciodată nu ai reușit cu adevărat să treci la pasul următor. În cele din urmă, vei putea să retrăiești din nou în 2018, când te aștepți cel mai puțin.

Pești

Prietenul tău de suflet! În sfârșit! Această dragoste nu te va părăsi. Această dragoste nu va fi trecătoare. Va rămâne și nu va arde niciodată.

Sursa: antena3.ro

La răscruce de vânturi! Cel mai mare trăgător de pârțuri din istorie! S-a flatulat în fața regilor, a avut numărul său l... O femeie a rămas pe străzi după ce hoții i-au furat casa înaltă de 12 metri. Cum au reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x