Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 19 august!

Nu va fi usor sa fii nativ berbec astazi. Evenimentele neprevazute din plan profesional te vor solicita din plin. Taurii, in schimb, nu se vor putea concentra si atentie, vor fi cu mintea inca in weekend

Gemenii se vor implica in toate proiectele in care le va fi solicitat ajutorul si vor da randament maximum.

Cum sa nu inceapa racii bine saptamana cand in plan familial toate sunt la superlativ si, in plus, si banii trag la ei?! Asadar, o zi excelenta.

Leii vor fi sociabili si vor reusi sa atraga persoane influente in proiectele pe care le desfasoara. Pe seara, nici vestile bune nu ii vor ocoli.

Buna dispozitie le va caracteriza pe fecioare. Vor face totul cu drag si implicare suta la suta, iar rezultatele vor fi imbucuratoare.

Balantele vor avea nevoie de multa rabdare astazi. Lucrurile se vor desfasura cu dificultate si asta le va pune serios nervii la incercare.

Scorpionii nu vor fi in apele lor. Vor fi morocanosi si fara chef de vorba.

Sagetatorii vor sta de minune la capitolul organizare si asta va fi cheia reusitelor lor de peste zi.

Capricornii nu vor excela atunci cand va veni vorba de munca, vor incerca prin tot felul de metode sa mai scape din sarcini si responsabilitati.

Varsatorii vor fi in mare forma. Nimic nu va fi de nerealizat pentru ei. Pe seara, ii asteapta si vesti bune legate de familie.

Pestii nu se vor da in laturi de la nimic, vor fi entuziasti si, datorita starii pozitive, vor avea satisfactii in aproape tot ce vor intreprinde.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 18 august... Un Ferrari decapotabil din 1967, cel mai scump automobil de serie vandut vreodata la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x