Căutare Live

Iată care sunt partenerii lipsiți de romantism, în funcție de zodie! Fugi de ei şi nu te uita înapoi

Anumite persoane cred în zodii, iar altele nici nu vor să audă de ele. Cu toate acestea, zodiacul oferă informaţii preţioase despre caracterul unei persoane.

Află care sunt zodiile lipsite de romantism

Anumite persoane cred în zodii, iar altele nici nu vor să audă de ele. Cu toate acestea, zodiacul oferă informaţii preţioase despre caracterul unei persoane.

În general, femeile caută bărbaţi puternici, dar vor ca ei să fie şi romantici în acelaşi timp. Iată zodiile care "nu ştiu" ce înseamnă romantismul!

Săgetătorii

Acești bărbați promit mult și fac puțin. Atunci când îi cunoști, te încântă cu șarmul lor, iar din discuții te aștepți la cele mai speciale întâlniri, fie publice, fie intime. Dacă nu îți dai seama încă de la prima întâlnire că lucrurile nu stau așa, nu va trece mult până vei descoperi adevărul.

Spune ce zodie eşti ca să vezi cum o să fie 2016 pentru tine! Horoscopul pentru anul viitor

Săgetătorul nu face mare lucru ca să te simți mai bine. Face doar ceea ce îi place, nefiind atent și la nevoile partenerei. Devine zgârcit chiar la achitarea notei sau la ieșirile în afara orașului. Vei realiza că nu este un partener așa romantic precum ai crezut, chiar dacă îți mai aruncă el din când în când câte o ciocolată sau un trandafir roșu.

Citeşte AICI continuarea!

Sfârșit de săptămână perfect pentru Berbeci, care au parte de o mega-surpriză! Află ce-ți rezervă astrele în acest weeke... Imagini şocante: Medicii au scos un vierme viu din buza unei femei! Filmuleţul a fost văzut de peste un milion de oameni...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri