Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Iata cum arata cea mai mica masina din lume, P45!

Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, a atras atentia londonezilor, in timp ce testa pe strazile capitalei britanice cea mai mica masina din lume.

In ciuda dimensiunilor extrem de reduse ale vehiculului, masina nu s-a dovedit fiabila.

P45, cea mai mica masina din lume,a fost prezentata de catre Jeremy Clarkson, in celebra emisiune Top Gear. Vehiculul este atat de mic, incat pare un scuter cu o structura de metal atasata.

Daca dimensiunile ii permit sa se strecoare in trafic, viteza masinutei poate fi totusi un impediment. “Doamnelor si domnilor, asistati la nasterea viitorului”, s-a adresat Jeremy Clarkson telespectatorilor. Prezentatorul a recunoscut ca, pentru transportul pe distante mici, P45 este imbatabila. Insa, pentru a afla cum se descurca masinuta pe distante mai lungi, acesta a mers la benzinarie, unde poate alimenta autoturismul fara a se ridica.

Pe langa nenumaratele avantaje ale unui P45, Clarkson a descoperit rapid si neajunsurile. Rezervorul masinii are capacitatea de 1,7 litri, dar este obligat la benzinarie sa alimenteze cu minimum doi litri.

Pentru a testa puterea maxima a unui P45, coprezentatorul emisiunii Top Gear a scos cea mai mica masina din lume pe o autostrada extrem de circulata de langa Londra. Vedeti rezultatele in galeria VIDEO!

Recomandari