Antena Căutare

Iata cum arata cea mai mica masina din lume, P45!

Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, a atras atentia londonezilor, in timp ce testa pe strazile capitalei britanice cea mai mica masina din lume.

In ciuda dimensiunilor extrem de reduse ale vehiculului, masina nu s-a dovedit fiabila.

P45, cea mai mica masina din lume,a fost prezentata de catre Jeremy Clarkson, in celebra emisiune Top Gear. Vehiculul este atat de mic, incat pare un scuter cu o structura de metal atasata.

Daca dimensiunile ii permit sa se strecoare in trafic, viteza masinutei poate fi totusi un impediment. “Doamnelor si domnilor, asistati la nasterea viitorului”, s-a adresat Jeremy Clarkson telespectatorilor. Prezentatorul a recunoscut ca, pentru transportul pe distante mici, P45 este imbatabila. Insa, pentru a afla cum se descurca masinuta pe distante mai lungi, acesta a mers la benzinarie, unde poate alimenta autoturismul fara a se ridica.

Pe langa nenumaratele avantaje ale unui P45, Clarkson a descoperit rapid si neajunsurile. Rezervorul masinii are capacitatea de 1,7 litri, dar este obligat la benzinarie sa alimenteze cu minimum doi litri.

Pentru a testa puterea maxima a unui P45, coprezentatorul emisiunii Top Gear a scos cea mai mica masina din lume pe o autostrada extrem de circulata de langa Londra. Vedeti rezultatele in galeria VIDEO!

O batrana de 77 de ani din Marea Britanie este campioana mondiala la saritura cu prajina!... FOTO Parinti iresponsabili: isi duc copiii in cluburi de striptease, ii tin in lesa si le cumpara papusi Hitler...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x