Antena Căutare

Îi lovește săgeata lui Cupidon în 2018! Acestea sunt zodiile care își găsesc jumătatea! Se lasă cu iubiri ca-n filme și vești de căsătorie

Nu mai e mult și putem deja să începem să ne bucurăm de anul 2018. Potrivit astrelor, anumite zodii au avut mult de pătimit în plan amoros anul acesta, dar vor da marea lovitură în curând!

Nu mai e mult și putem deja să începem să ne bucurăm de anul 2018. Potrivit astrelor, anumite zodii au avut mult de pătimit în plan amoros anul acesta, dar vor da marea lovitură în curând!

Horoscopul nu minte niciodată și anumite zodii își vor găsi jumătatea în anul 2018. Fericirea îi va pândi pe anumiți nativi la orice pas, așa află și tu dacă te numeri printre cei norocoși!

Primii care vor avea parte de o surpriză plăcută sunt reprezentanții zodiei taur. Pretențioși rău din fire, își găsesc cu greu un partener pe placul lor. Totuși, minunea se va întâmpla în anul 2018.

Printre cei norocoși se află și nativii zodiei leu. Vor sta foarte bine la capitolul bani și carieră, dar se pare că anul 2018 vine și cu o relație extrem de interesantă. Pentru cei care sunt deja într-o relație nu sunt excluse căsătoriile.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Alți pretențioși ai horoscopului sunt vărsătorii, care se vor îndrăgosti până peste cap, în stilul lor caracteristic.

Balanțele se îndrăgostesc și ele, dar de data aceasta va fi și de partenerul potrivit. Atenție la diferitele prietenii, căci nu se știe niciodată de unde lovește săgeata lui Cupidon!

Au revoluționat lumea cu invențiile lor, dar au plătit cu prețul vieții. Geniile care au fost omorâte de propriile exper... Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x