Antena Căutare

Iluzie optică virală. Câte broaște sunt în poză și unde se află acestea, de fapt. Iată răspunsul

O simplă imagine cu niște frunze uscate de diferite culori s-a transformat într-o iluzie optică virală, ce a intrigat oameni din întreaga lume. Mulți au încercat să descopere câte broaște și unde se află ascunse acestea, de fapt.

imagine cu broaste ascunse printre frunze Galerie
O imagine cu niște broaște ascunse printre frunze de toamnă a devenit o iluzie optică de senzație | Image Credit: Urban Ambrozic and Grégory Plantard/National Geographic/jagranjosh.com

O imagine interesantă cu o pătură de frunze tomnatice s-a transformat într-o adevărată iluzie optică atunci când oameni din întreaga lume au încercat să descopere câte broaște există și unde se ascund acestea, de fapt.

O poză cu niște broaște ascunse în frunze face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Iluziile optice sunt concepute cu scopul de-a „păcăli” privirea și de-a te face să crezi că există ceva, când de fapt realitatea este cu totul alta. Cu alte cuvinte, iluziile optice au rolul de-a ne înșela percepția și tocmai acest lucru le face să fie atât de interesante.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență incredibil. Găsești stăpânul câinelui din imagine în 15 secunde? Iată răspunsul

O astfel de iluzie optică este și imaginea de mai sus ce surprinde un covor de frunze uscate de diferite culori. Regula este una cât se poate de simplă: trebuie doar să privești cu multă atenție poza și să încerci să îți dai seama câte broaște există și unde se ascund acestea, de fapt. Vietățile sunt extrem de bine camuflate datorită culorilor pe care le au, ceea ce face ca misiunea să nu fie una chiar floare la ureche.

Doar cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere câte broaște există cu adevărat și unde se află acestea. Dacă ai reușit să găsești cele trei broaște în mai puțin de șapte secunde, atunci cu siguranță poți să spui despre tine faptul că ești o fire atentă la detalii și inteligentă. Potrivit celor de la jagranjosh.com, doar cei cu IQ peste medie reușesc să găsească soluția acestei iluzii optice în timpul menționat.

Citește și: Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. Una dintre broaște este galbenă și se află în partea din stânga, una este neagră și se află în partea de sus și cealaltă este maronie și poate fi observată în colțul din dreapta jos.

O altă iluzie optică similară, cu un cadru de natură ce ascunde o provocare pentru privire, este cea realizată de fotograful Ingo Gerlach. În timp ce admira frumusețile naturii, omul a simțit că mai este ceva ascuns printre copaci. A privit mai atent și a realizat că printre tufe și frunze se ascunde un urs. Omul nu a mai stat o clipă pe gânduri, ci a surprins totul în câteva fotografii. Poza lui s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și nu puțini au fost cei care au încercat să găsească ursul din imagine.

Citește și: Culori pe care e recomandat să le eviți în bucătărie. Uite ce spun experții în design

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul... O tânără și-a comandat rochia din imagine, dar când a deschis coletul a rămas mască. Peste ce a putut să dea. A filmat t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x