Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află pisica din poză? Iată răspunsul

O imagine cu o grădină cu flori s-a transformat într-o adevărată iluzie optică ce a uimit = oameni din întreaga lume. Unde este ascunsă pisica? Puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul în câteva secunde.

imagine cu o pisica intr-o gradina Galerie
Imaginea cu pisica ascunsă într-o grădină s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | Credit: Splitpics.uk/the-sun.com

O fotografie realizată într-o grădină cu flori a devenit peste noapte o adevărată iluzie optică de senzație. În această poză există o pisică, însă puțini sunt cei care au reușit să descopere unde se ascunde felina, de fapt.

O fotografie cu o grădină în care se află ascunsă o pisică face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Lucrurile sunt cât se poate de simple. Singura regulă este să privești cu multă atenție poza de mai sus și să încerci să îți dai seama, într-un timp cât mai scurt cu putință, unde se ascunde pisica din imagine.

Citește și: Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Pare greu de crezut, dar în această imagine cu flori de grădină chiar există o pisică. Totuși, felina este destul de bine camuflată și doar dacă te uiți cu multă băgare de seamă poți să îi observi corpul.

Cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere răspunsul imediat, semn că stau excelent la capitolul spirit de observație. Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi. Continuă să privești fotografia și să analizezi atent fiecare detaliu. Dacă tot nu ai reușit după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți în partea stângă a imaginii, arată cei de la the-sun.com.

Dacă reușești să găsești pisica din această iluzie optică în cel mult 15 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, fiindcă ai un spirit de observație excelent. Dacă nu ai reușit, atunci află că felina este de culoare neagră, are ochi galbeni și este ascunsă în partea din stânga a imaginii cu grădina.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șarpele din imagine? Unde se află reptila ascunsă, de fapt

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. Poate de aceea unii nu au reușit să găsească animalul din prima.

O altă iluzie optică la fel de interesantă este cea în care curioșii sunt provocați să privească această imagine cu un câine și să descopere unde se află ascuns stăpânul animalului, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Desenul cu pricina a fost realizat în anii 1880 și, încă de atunci, continua să uimească generație după generație. Oricât de greu ar părea de crezut, în această imagine chiar este desenat și portretul stăpânului câineului. Dacă vei privi atent urechea animalului, atunci cu siguranță vei vedea că aceasta este, de fapt, o pălărie așezată pe vertical. Întoarce-ți capul spre stânga și vedea imediat profilul unui bărbat.

O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a găsit un seif vechi în ea. Ce descoperire a făcut când l-a des... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x