Antena Căutare

IMAGINE ȘOCANTĂ! A scos un MORT din groapă după 23 de ani și l-a FOTOGRAFIAT! Scena TERIBILĂ a fost trimisă familiei

Un gropar din Spania s-a gândit că n-ar fi rău să readucă pe pământ un om trecut în neființă de 23 de ani. Numai că omul n-are puteri supranaturale, ci doar unele ce l-au ajutat să dezgroape sicriul și să scoată cadavrul la suprafață

Un gropar din Spania s-a gândit că n-ar fi rău să readucă pe pământ un om trecut în neființă de 23 de ani. Numai că omul n-are puteri supranaturale, ci doar unele ce l-au ajutat să dezgroape sicriul și să scoată cadavrul la suprafață.

Nu e film și nici nu e o poveste pentru a-i speria pe cei mici! E o realitate. Una bolnavă. Corpul mumificat a fost așezat pe verticală și pozat! Chiar dacă tocmai ce săvârșeau, în același timp, un păcat și-o infracțiune, groparul (dreapta imaginii) și un al doilea bărbat, rudă cu mortul, păreau extrem de amuzați de situație.

Ca totul să fie perfect, imaginile le-au trimis familiei, cu ajutorul rețelelor de socializare. Asta în cazul în care, prin absurd, săracii oameni și-ar fi dorit să vadă cum arată persoana mult iubită după 23 de ani petrecuți în pământ.

VIDEO! Barul unde închini un păhărel şi începi să te rogi la cele sfinte... Berbecii au parte de discuții neplăcute în familie! Horoscopul zilei de 12 septembrie, cu Amalia Ștefania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x