Antena Căutare

Imaginea unei mame, la scurt timp după naștere! Și-a văzut copilul și a făcut ochii mari: Ce a remarcat, imediat, femeia!

O mamă își vede copilul pentru prima dată! Lacrimi, fericire, plânsetele celui mic, felicitările celor dragi și începutul unei vieți fericite: cam așa ar arăta orice poveste a oricărui proaspăt părinte. Nu și de această dată! Jessica Jackson, fotograf de profesie, a fost chemată să surprindă în imagini venirea pe lume a bebelușului. 

Imaginea unei mame, la scurt timp după naștere! Și-a văzut copilul și a făcut ochii mari: Ce a remarcat, imediat, femeia!
| http://abcnews.go.com/

O mamă își vede copilul pentru prima dată! Lacrimi, fericire, plânsetele celui mic, felicitările celor dragi și începutul unei vieți fericite: cam așa ar arăta orice poveste a oricărui proaspăt părinte. Nu și de această dată!

Jessica Jackson, fotograf de profesie, a fost chemată să surprindă în imagini venirea pe lume a bebelușului. Doar că, în loc să imortalizeze lacrimile de fericire, femeia a prins un instantaneu cu proaspăta mămică, în timp ce își vede pruncul, care nu era, de fapt, ce se aștepta să fie, scrie abcnews.go.com.

Mai exact, la ecograf, medicii i-au spus mămicii ca urmează să aducă pe lume o fetiță, însă bebelușul s-a dovedit a fi... băiețel în toată regula.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a fost postată de fotografă pe contul său de Instagram, iar ochii mari ai mamei au devenit " de neprețuit" în opinia zecilor de mii de internauți care o urmăresc pe Jessica.

Sigur te-ai întrebat măcar o dată-n viață cum arată prima poză din istoria omenirii... Comoara din vederea lui Niépce... Se plimba cu bicicleta și a primit un glonț în spate. Paralizat de la brâu în jos, un adolescent a ajuns, pe picioarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x