Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE. Ce a pățit o femeie în momentul în care a refuzat să îi dea bani UNEI CERȘETOARE!

Imagini icredibile surprinse chiar de femeia care a refuzat să îi dea bani cerșetoarei și postate ulterior pe Facebook. Subiectul a fost preluat de presa din Arad, orașul în care s-a petrecut episodul șocant și publicat în urmă cu puțin timp

Imagini icredibile surprinse chiar de femeia care a refuzat să îi dea bani cerșetoarei și postate ulterior pe Facebook. Subiectul a fost preluat de presa din Arad, orașul în care s-a petrecut episodul șocant și publicat în urmă cu puțin timp.

Portalul aradon.ro a publicat o galerie foto cu gesturile cerșetoarei, care o urmărește pe femeia care tocmai ieșise dintr-un supermarket și îi trântește ușa la mașină.

Arădeanca, conform informațiilor furnizate de Ștefan M., în cursul zilei de vineri, 6 octombrie, ieșea de la magazinul Kaufland de pe Banu Mărăcine după ce și-a făcut cumpărăturile. Mergând spre autoturism, a fost acostată de o femeie de etnie rromă, care era însoțită de copii. Aceasta a cerut bani și a tot insistat, însă a fost refuzată, scrie aradon.ro.

Mai multe amănunte și imagini despre situația incredibilă găsiți aici.

VIDEO / Situație inexplicabilă, la Iași! Un bărbat a atins moaștele Sfintei Parascheva și a început să urle ca din gură ... VIDEO care a speriat planeta! Oamenii legii din Argentina susțin că au surprins un extraterestu, în timp ce patrulau, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x