Antena Căutare

Imagini uluitoare cu două „mumii de extratereștri”, vechi de 1.000 de ani. Cum arată creaturile cu trei degete și formă umană

Două pseudo-mumii de extratereştri au fost prezentate în plenul Parlamentului mexican de un specialist, la mai puţin de două luni după o audiere în Congresul american pe tema OZN-urilor.

imagine cu mumia de extraterestru prezentata in congresul mexican Galerie
Două pseudo-mumii de extratereştri au fost prezentate în plenul Parlamentului mexican de un specialist, la mai puţin de două luni după o audiere în Congresul american pe tema OZN-urilor. | Profimedia

Jaime Maussan, care a efectuat investigații asupra fenomenelor extraterestre în ultimii 10 ani, împreună cu alți oameni de știință a dezvăluit cadavrele a două „mumii de extrareștri”, marți, în fața Congresului mexican. Aceștia au afirmat despre creaturile antromorfe că ar fi fost din recuperate din Cusco, Peru. De asemenea, bărbatul autoproclamat specialist în ufologie a menționat că exponatele sale nu au făcut parte din „evoluția noastră terestră”, având 30% din compoziția lor genetică încă „necunoscută”, potrivit presei mexicane, citată de dailymail.co.uk.

„Acestea sunt fiinţe non-umane care nu fac parte din evoluţia noastră terestră", a declarat el în cadrul unei sesiuni organizate de un deputat, Sergio Gutiérrez, în numele „interesului public".

Două „mumii de extratereștri”, vechi de 1.000 de ani, prezentate în Congresul mexican. Cum arată creaturile cu trei degete și formă umană

Potrivit acelorași analize, creaturile cu mâini cu trei degete, fără dinți și cu vedere stereoscopică, datează de mai multe de 1.000 de ani, a susținut Maussan. Cu toate acestea laboratorul care a realziat investigațiile „se distanţează de orice altă utilizare, interpretare sau denaturare a rezultatelor pe care le-a publicat", se mai arată în comunicat.

Cum era anticipat, prezentarea bizară din Congresul mexican a declanșat o frenezie de entuziasm printre pasionații de teoriile conspirației - dar totodată, a atras și scepticismul. Iar unul dintre motivele pentru specialiștii se îndoiesc de veridicitatea corpurilor este faptul că acestea acoperite cu ceea ce părea nisipi, un lucru neobișnuit pentru fosilele, mai transmite aceeași sursă.

Citește și: Ce este creatura bizară cu corp de om și piele albastră din apropierea unui bazin. Localnicii susțin că au văzut lucruri ciudate

Dar Maussan - ale cărui teorii au fost mai fost dezmințite în trecut - a insistat, alfat sub jurământ, că: „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră [...] Acestea nu sunt ființe care au fost găsite pe un OZN. Au fost găsite în minele de diatomee și au fost ulterior fosilizate.

El a adăugat ulterior: „Dacă sunt extratereștri sau nu, nu știm, dar erau inteligenți și trăiau cu noi. Ar trebui să se rescrie istoria”.

Nu suntem singuri în acest vast univers și ar trebui să îmbrățișăm această realitate”, a mai spus el la eveniment.

Eexperții din Congres au mai declarat că toate corpurile au, în compoziție, implanturi de metale, precum osmiu (unul dintre cele mai rare elemente din scoarța terestrp și cel mai rar metal prețios) și cadmiu.

Contrat spuselor sale, una dintre mumii „a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: mumia în cauză este o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate”, susține Huffington Post.

Un expert susține că așa-zisele „corpuri extraterestre” din Mexic sunt o „o cascadorie nefondată”

Imaginile cu „mumiile de extraterești” fac înconjurul internetului și în timp ce pasionații de teoriile conspirației sunt convinși că nu sunte, singuri în Univers, oamenii de știință încearcă să dezmintă spusele lui Jaime Maussan.

Într-o conferință de presă ulterioară de astăzi, Maussan a spus că a fost dezamăgit de comentarii, în timp ce doctorul Benitez i-a provocat pe oamenii de știință să preleve mostre din presupusele corpuri extraterestre și să-și efectueze propriile studii.

Citește și: Ce este „fața de pe Marte” care i-a speriat pe specialiști. Imaginea cu chipul „uman” surprinsă la mii de ani lumină

El i-a avertizat, de asemenea, pe scepticii, care numesc „descoperirea” o farsă, să fie conștienți de faptul că pretențiile lor ar putea distruge opera vieții lui.

Ca răspuns, Lt. Navy Ryan Graves, care a participat la audierile Congresului SUA despre Fenomenele Anomale Neidentificate (UAP), a numit prezentarea pseud cercetătorului „un mare pas înapoi”.

„Din păcate, demonstrația de ieri a fost un mare pas înapoi pe acestă temă. Mărturia mea s-a centrat pe împărtășirea experienței mele și a rapoartelor UAP pe care le aud de la echipajele aeriene comerciale și militare prin programul de martori al ASA.

„Voi continua să conștientizez UAP ca o chestiune urgentă de siguranță aerospațială, securitate națională și știință, dar sunt profund dezamăgit de această cascadorie nefondată”, a spus bărbatul.

Primul câine-vulpe din lume. Unde a fost descoperit animalul hibrid. Veterinarii nu au știut inițial cu ce au de-a face... O femeie i-a vandalizat mașina amantei, după ce a aflat că partenerul este infidel. Ce i-a lăsat scris cu markerul pe ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x