Antena Căutare

Impresionat. O tânără a vândut pătuțul copilului pe care l-a născut fără viață. La câteva zile a avut parte de șocul vieții!

O tânără din Statele Unite ale Americii a trăit un moment înfiorător. A adus pe lume un băiețel mort, drama afectând-o serios din punct de vedereemoțional.

Valerie Watts, din Minnesotta nu știa dacă va putea trece peste șocul pricinuit de pierderea copilului, așa că a luat decizia de a ceda sau a vinde toate lucrurile achiziționate înainte de tragicul eveniment pentru cel care trebuia să îi umple viața cu bucurie.

Printre lucrurile vândute s-a numărat și pătuțul în care bebelușul lui Valerie nu a pucase să doarmă. L-a cedat unui cuplu tânăr, iar la câteva săptămâni după ce a dat patul, cineva a sunat la ușa familiei Watts. Când a deschis, Valerie a avut un șoc. Tânărul care cumpărase patul s-a întors cu o băncuță pe care i-a dăruit-o și care fusese confecționată din tâmplăria pătuțului.

Documentele care răvășesc omenirea. Adolf Hitler NU A MURIT la finele celui de-al Doilea Război Mondial!... Live-ul pe facebook, joc MORTAL la volan. Cum s-a filmat un șofer român în timp ce conducea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x