Antena Căutare

În sfârşit! S-a creat o sală de fitness ce oferă clase de somn pentru cei mai obosiţi dintre noi, uite cum funcţionează!

Oboseala a devenit o marcă a secolului 21. Mulţi dintre noi suntem într-o continuă fugă şi acordăm foarte puţin timp somnului iar odată cu asta apare şi oboseală constantă, stresul şi proasta dispoziţie, aşa că Marea Britanie a gândit o soluţie, clase de somn în cadrul unei săli de fitness.

Oboseala a devenit o marcă a secolului XXI. Mulţi dintre noi suntem într-o continuă fugă şi acordăm foarte puţin timp somnului iar odată cu asta apare şi oboseala constantă, stresul şi proasta dispoziţie, aşa că Marea Britanie a gândit o soluţie, clase de somn în cadrul unei săli de fitness.

Se numesc “napercise”, constau în 15 minute de stretching, urmate de 45 de minute de somn, într-o cameră la o temperatură ideală iar în continuare poţi spune că mergi la sala de fitness. Organizatorii precizează că: “ revigorează mintea, îţi îmbunătăţeşte dispoziţia şi arzi şi câteva calorii”. Deşi mulţi ar fi sceptici că aşa ceva ar funcţiona ca şi un exerciţiu, ştiinţa îi contrazice. Potrivit unui studiu făcut la Colegiul "Allegheny" din Pennsylvania, participanţii care au dormit 45 de minute în mijlocul zilei au tratat stresul mai bine decât cei care nu au făcut-o. Un studiu diferit de la "UC Berkeley" a constatat că o oră de somn după-amiază ar putea creşte capacitatea de memorare a creierului.

În prezent, clasa este una singură şi este ţinută de David Loyd la o sală de fitnees din Marea Britanie, însă, dacă va fi un succes, cu siguranţă multe altele o vor adopta.

S-a blocat în maşină iar operaţiunea de salvare a fost un spectacol de comedie pentru el. Imaginiile sunt adorabile!... Un băiat de 14 ani şi tatăl acestuia au descoperit rămăşiţele unui avion din Al Doilea Război Mondial. Avionul se afla î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x