Antena Căutare

În ziua în care a împlinit 100 de ani şi-a îndeplinit visul de-o viaţă şi a intrat în Cartea Recordurilor: "A fost absolut fantastic!"

Un bărbat de 100 de ani şi-a sărbătorit ziua de naştere în cel mai inedit mod posibil şi a bătut un record în Marea Britanie.

Un bărbat de 100 de ani şi-a sărbătorit ziua de naştere în cel mai inedit mod posibil şi a bătut un record în Marea Britanie.


Verdun Hayes şi-a dorit toată viaţa să sară cu parapanta, dar nu a avut curaj până acum. Pentru a sărbători cum se cuvine împlinirea a 100 de ani, Verdun şi-a luat inima în dinţi şi a sărit cu paraşuta de la 3000 de metri.

Astfel a doborât şi un record în Marea Britanie.

"Când am împlinit 90 de ani am vrut să sar, dar nu am îndrăznit. Atunci mi-am promis că voi sări în ziua în care voi împlini 100 de ani. Acum sunt foarte fericit. A fost o experienţă minunată. ".

În timp ce Verdun a sărit de la 3048 metri fata lui s-a rugat să ajungă teafăr la sol: "Mi-e foarte frică. Mă rog să ajungă teafăr jos. Îi doresc tot binele din lume şi sunt foarte mândră de el", a spus Lin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I-a pus un deget în locul nasului! Cum aratău primii soldaţi desfiguraţi pe care un chirurg i-a operat după război. Monş... Este important să ştii! Ce se întâmplă dacă baţi codul PIN invers, în bancomat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x