Antena Căutare

Incident misterios la mare! A dispărut fără urmă zilele trecute. Autoritățile, în alertă de gradul zero!

Un eveniment neobișnuit s-a petrecut în urmă cu puțin timp. O dispariție neobișnuită a fost anunțată de autorități, care nu pot oferi o explicație oficială referitoare la acest eveniment mai puțin întâlnit

Un eveniment neobișnuit s-a petrecut în urmă cu puțin timp. O dispariție neobișnuită a fost anunțată de autorități, care nu pot oferi o explicație oficială referitoare la acest eveniment mai puțin întâlnit.

Concret, o staţie de cercetare germană de mari dimensiuni, în valoare de 300.000 de euro, a dispărut fără urmă de pe fundul Mării Baltice.

Observatorul submarin, montat pe fundul mării în decembrie 2016, era administrat de organizaţiile GEOMAR Helmholtz Center for Ocean Research Kiel şi Helmholtz Center Geesthacht (HZG). Pe 21 august, comunicarea cu staţia s-a întrerupt brusc, transmite publicaţia Gizmodo.

La faţa locului au fost trimişi scafandri. Aceştia au descoperit, miraţi, că staţia dispăruse fără urmă. Au dat doar peste cablul rupt prin care staţia comunica cu continentul.

„Let's do this!” Cum a ajuns Metallica să doneze un sfert de milion de euro pentru copiii din România... Este posibil ca Leonardo da Vinci să fi pictat o altă „Mona Lisa”. „Mona Lisa anterioară” este o variantă neterminată a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x