Antena Căutare

Înfruntă orice teamă pentru a scăpa de ea! Ce frică ai în funcţie de zodie

Oricât de puternic şi încrezător ai impresia că eşti, ca orice persoană ai anumite temeri. Iată de ce îţi este cel mai frică în funcţie de zodie

Oricât de puternic şi încrezător ai impresia că eşti, ca orice persoană ai anumite temeri. Iată de ce îţi este cel mai frică în funcţie de zodie

Berbec: Principala ta îngrijorare este teamă pentru cei dragi. Vrei ca ei să aibă tot ce le trebuie, să fii tu liniştită că nu suferă. Astfel, orice decizie pe care o iei se referă la ei. Eşti în stare să te neglijezi pe tine doar pentru a şti că ei sunt protejaţi.

Taur: Teama de singurătate este cea care de multă ori de împiedică să dormi liniştită noaptea. Eşti o fire sociabilă şi, deşi eşti înconjurată de mulţi prieteni, nu te poţi opri să nu te gândeşti că nu ai un partener de viaţă stabil.

Gemeni: Vrei să faci totul perfect, începând de la sarcinile de la locul de muncă și terminând cu viața de familie. Vrei să fii soția perfectă, mama model și gazdă primitoare.

Rac: Stii că cei din jur au multă încredere în tine și nu ai refuzat niciodată pe cineva care ți-a cerut ajutorul și asta pentru că îți este teamă să nu dezamăgești.

Leu: Poate că ești mai bolnăvicioasă din fire, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăiești constant cu teama că te vei îmbolnăvi și să cauți simptome acolo unde nu sunt.

Fecioară: Trăiești mereu cu teamă că-l vei pierde pe cel iubit. Deși aveți o frumoasă poveste de dragoste și o familie reușită îți este mereu teamă că între voi va interveni rutina, că el se va plictisi și te va părăsi.

Balanță: Deși ești o persoană echilibrată, la fel ca numele zodiei tale, îți place să pari invincibilă. Nu-i lași niciodată pe cei din jur să-ți cunoască sentimentele, mai ales când treci printr-o pasă proastă, deoarece nu vrei să pari vulnerabilă.

Scorpion: Nu ești o persoană care să accepte cu ușurință să fie criticată, deoarece percepi acest lucru ca și cum ai fi dat greș.

Săgetător: De multe ori ai tendința să spui nu ceea ce ți-ai dori, ci ceea ce crezi că vor cei din jur să audă. Și asta pentru că îți este teamă să nu fii respins din cauza ideilor tale.
Capricorn: Oricât de mult îți iubești bunicii sau părinții trebuie să accepți faptul că ei nu vor fi alături de tine pentru totdeauna.

Vărsător: Deși pare greu de crezut, cea mai mare temere a ta este cea de întuneric. Defapt, nu lipsa luminii te înspăimântă, ci faptul că nu poți vedea ce se află și ce se întâmplă în jurul tău. Urăști incertitudinea indusă de întuneric.

Pești: Îți este teamă de apă, de cutremur sau de înălțimi și asta pentru că sunt situații pe care nu le poți controla. Însă, peste aceste traume poți trece doar cu sprijinul unui psiholog.

Alin Stanciu de la FashionUP si Nicolae Slav de la dEPurtat recomandă aplicația Retargeting.Biz... Nimeni nu știa cine este femeia din spatele vulcanicului Mircea Dinescu. Ea este Mașa, soția cunoscutului poet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x