Căutare Live

Îngrijorător. NASA a descoperit o ”gaură neagră” în Soare

La prima vedere, imaginea publicată de cei de la NASA dă de înțeles că este ceva în neregulă cu Soarele. O gaură neagră în mijlocul unei stele ar fi suficientă pentru a pune pe gânduri pe oricine

La prima vedere, imaginea publicată de cei de la NASA dă de înțeles că este ceva în neregulă cu Soarele. O gaură neagră în mijlocul unei stele ar fi suficientă pentru a pune pe gânduri pe oricine. Însă cercetătorii ne explică foarte clar că nu avem de ce să ne facem griji, pentru moment.

Astfel, suprafața aceea neagră neagră nu ar reprezenta altceva decât o gaură în atmosfera Soarelui, fenomen pe care NASA l-a observat de mai multe ori. Singura diferență este că de această dată avem de-a face cu un gol mult mai mare decât cele identificate în trecut. El a fost descoperit în prima parte a acestei luni cu ajutorul unui telescop special, care supraveghează în mod constant activitatea stelei.

Află cum s-a creat gaura neagră din centrul Soarelui și vezi cum ne afectează pe noi.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri