INTERVIU. Andrei Aradits, jurat “Te cunosc de undeva!”, emisiune care revine la Antena 1, din 13 februarie

Andrei Aradits, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, din 13 februarie, în postura de jurat al show-ul “Te cunosc de undeva!”, a petrecut de curând o vacanță exotică în Maldive, alături de soția sa, Andreea, și fiul lor, Eric.

Andrei Aradits

Andrei Aradits

Andrei Aradits, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, din 13 februarie, în postura de jurat al show-ul “Te cunosc de undeva!”, a petrecut de curând o vacanță exotică în Maldive, alături de soția sa, Andreea, și fiul lor, Eric.

Cum a fost în vacanta din Maldive?


Pe de o parte, minunat! Palmieri, pești, corali, broaște țestoase, cocos, ananas. Pe de altă parte, aveam un pic senzația de decor artificial de platou de filmare, de natură redesenată pentru a nu deranja zeul local: Turistul.

Cum ati ales destinatia?


Eh…Dintre toate pozele din lume, esența ideii de insulă exotică am găsit-o în Maldive. Salivam la peisajele de-acolo de mult timp. Pentru că Eric și-a rupt mâna în toamnă, anul acesta ni s-a recomandat să renunțăm la ski și să insistăm cu înotul. Așa că, ce să facem… am urmat prescripția doctorului :))

Ce ti-a placut acolo in mod deosebit? Ce te-a frapat? Ce te-a scandalizat?


Mi-a plăcut că am văzut toată distribuția filmului "Finding Nemo" pe viu. În afară de balena și rechinul ciocan! Să înoti printre bancuri de pești colorați ca în videoclipurile disco din '80 e ireal. Aveam senzația că cineva a greșit setările la culori.
M-a frapat obediența personalului. Toți clienții erau întâmpinați cu o amabilitate ușor nesănătoasă, rudă cu venerația, impusă de patronajul resort-ului. Personalul nu era serviabil… era sclav. Mă simțeam ca Darth Vader. Asta nu mi-a plăcut. Darth Vader nu poate să bea o pina colada cu un storm-trooper.


Scandalizat am fost în episodul cu "shark-feeding". Pe insulița vecină, singurul loc unde le era permis angajaților să se îmbăieze, se hrăneau niște rechini și pisici de mare, pentru deliciul turiștilor. În paralel, o haită de vreo 20 de pisici normale miorlăiau disperate și înfometate după resturile de pește aruncate la rechini. Mi s-a părut nedrept. Păi rechinii ăia sunt la ei acasă, mâncarea e gârlă, doar să deschidă gura. Pisicile fuseseră aduse de oameni pentru eradicarea șoarecilor. Nu erau în mediul lor, pisica nu-i animal tropical de insulă. Eric, în loc să fie impresionat de rechini, a plâns de mila pisicilor. Am vorbit cu managementul. Zău, nu-i mai normal ca un om să empatizeze cu pisicile decât cu rechinii? Sunt mai multe pisici pe Facebook!

Ai avut parte de vreo intimplare deosebita? Ziceai ceva de un rechin linga care ai inotat alaturi de fiul tau?


Am înotat, eu si Eric, la trei-patru metri de un rechin de vreo 2 m. Ni s-a spus că nu e niciun pericol, că șansa să fii atacat de un rechin e mai mică decât să-ți cadă o nucă de cocos în cap. Numai că nu știu câtă statistică știu rechinii, așa că am tulit-o rapid spre țărm.

Ai mâncat ceva deosebit?


Am mâncat tot soiul de chestii deosebite, de la derivate din masala indiană până la un soi de colivă locală cu cocos, orez și banane. Nu mai știu cum le cheamă.

Ti-ai adus vreun suvenir special?


Mi-am adus condimente :))). Un fel de talaș de ton uscat, afumat cu chilli și legume! Am gătit cu el, da' a ieșit o aiureala. Eric a zis că are gust de gunoi ars.

Te-ai intoarce acolo?


Nu.

Ultimele știri