Antena Căutare

Jefuit de propria mamă! Un copil bolnav de cancer își imploră mama să se întoarcă cu banii de tratament

Jefuit și abandonat de propria mamă! Este povestea dramatică a unui copil din China bolnav de cancer care își imploră mamă se se întoarcă la el și să-i aducă banii de tratament pe care acesta îi primise din donații.

Jefuit și abandonat de propria mamă! Este povestea dramatică a unui copil din China bolnav de cancer, care își imploră mamă se se întoarcă la el și să-i aducă banii de tratament, pe care acesta îi primise din donații.

”Mamă, te rog, întoarece-te la mine! Nu te voi învinovăți pentru nimic!”, este strigătul de disperare al unui copil în vârstă de 10 ani, auzit de o lume, mai puțin de cea care i-a dat viață!

Chengcheng a fost diagnosticat cu cancer în noiembrie anul trecut. Aflat în grija medicilor, după șase luni, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, după ce a fost supus la o serie de ședințe de chimioterapie. Mama s-a a fost cea care l-a îngrijit în tot acest timp.

Jefuit de propria mamă! Un copil bolnav de cancer își imploră mama să se întoarcă cu banii de tratament

În aprilie însă, aceasta și-a rugat o rudă să aibă grijă de copil. Micuțul a fost internat din nou pentru investigații de rutină, însă când a fost contactată să plătească spitalizarea, femeia nu a mai fost găsită. Ulterior s-a aflat că luase cu ea și banii strânși pentru tratament din donațiile școlii și ale cetățenilor, respectiv suma de 34,500 de dolari.

Femeia a fost declarată dispărută încă din luna mai și este dată în urmărire de către autorități!

Copilul se află încă în grija unchiului său, dar își strigă cu disperare mama:
”Mamă, dacă mă vezi și mă auzi, te rog să te întorci! Nu mă lăsa aici!” (n.red. în spital), a spus acesta la postul național de televiziune din China.

Cum recunoști o relație de cuplu toxică? Indiciul 1: „Crezi că ai întâlnit dragostea vieții tale!”... Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Ce a făcut un polițist atunci când a văzut un bătrânel care încerca să travers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x