Antena Căutare

Jefuit de propria mamă! Un copil bolnav de cancer își imploră mama să se întoarcă cu banii de tratament

Jefuit și abandonat de propria mamă! Este povestea dramatică a unui copil din China bolnav de cancer care își imploră mamă se se întoarcă la el și să-i aducă banii de tratament pe care acesta îi primise din donații.

Jefuit și abandonat de propria mamă! Este povestea dramatică a unui copil din China bolnav de cancer, care își imploră mamă se se întoarcă la el și să-i aducă banii de tratament, pe care acesta îi primise din donații.

”Mamă, te rog, întoarece-te la mine! Nu te voi învinovăți pentru nimic!”, este strigătul de disperare al unui copil în vârstă de 10 ani, auzit de o lume, mai puțin de cea care i-a dat viață!

Chengcheng a fost diagnosticat cu cancer în noiembrie anul trecut. Aflat în grija medicilor, după șase luni, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, după ce a fost supus la o serie de ședințe de chimioterapie. Mama s-a a fost cea care l-a îngrijit în tot acest timp.

Jefuit de propria mamă! Un copil bolnav de cancer își imploră mama să se întoarcă cu banii de tratament

În aprilie însă, aceasta și-a rugat o rudă să aibă grijă de copil. Micuțul a fost internat din nou pentru investigații de rutină, însă când a fost contactată să plătească spitalizarea, femeia nu a mai fost găsită. Ulterior s-a aflat că luase cu ea și banii strânși pentru tratament din donațiile școlii și ale cetățenilor, respectiv suma de 34,500 de dolari.

Femeia a fost declarată dispărută încă din luna mai și este dată în urmărire de către autorități!

Copilul se află încă în grija unchiului său, dar își strigă cu disperare mama:
”Mamă, dacă mă vezi și mă auzi, te rog să te întorci! Nu mă lăsa aici!” (n.red. în spital), a spus acesta la postul național de televiziune din China.

Cum recunoști o relație de cuplu toxică? Indiciul 1: „Crezi că ai întâlnit dragostea vieții tale!”... Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Ce a făcut un polițist atunci când a văzut un bătrânel care încerca să travers...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x