Ce a descoperit un vânător de comori într-o casă scoasă la vânzare. Existau zvonuri că în locuință sunt ascunși bani

Keith Wille, un vânător de comori, a reușit să găsească, în curtea unei femei din Massachusetts, o casetă ascunsă sub podeaua podului. Conform bărbatului, este cea mai valoroasă descoperire din 2021.

Keith Wille, un vânător de comori, a reușit să găsească, în curtea unei femei din Massachusetts, o casetă ascunsă sub podeaua podului. Conform bărbatului, este cea mai valoroasă descoperire din 2021

Captura Youtube

”O întrebare pe care o primesc tot timpul este câte comori crezi că sunt acolo?”, a zis Wille în propriul show pe care-l difuzează pe Youtube. El este sigur că există nenumărate comori în fiecare casă și că este capabil să le găsească.

Ce a descoperit bărbatul în podeaua din pod

Vânătoarea de comori din vestul statului Massachusetts a fost produsul a zeci de ani de zvonuri despre prada ascunsă în casa ridicată în 1950. Imobilul a fost deținut de mătușa și unchiul femeii care i-a cerut ajutorul.

Mama ei s-a mutat după ce aceștia s-au stins din viață, cu aproximativ cinci ani în urmă, și acum se pregătea să o scoată la vânzare. Nu a vrut să o înstrăineze, însă, înainte de a găsi comorile despre care toată lumea vorbea.

Citește și: Wynter Seymour are părul ca vata de zahăr și nu poate să-și perie podoaba capilară din cauza durerilor. Cum arată

Ea crede că prada a fost ascunsă la mansardă ”cu mult timp în urmă”. Bucățile de pardoseală chiar aveau simboluri albe în formă de X, lucru care a atras interesul familiei.

După decenii de încercări eșuate de a găsi comoara, familia a decis să ceară ajutorul unui specialist în construcții pentru a găsi comoara de sub podele. Eforturile lor nu au fost răsplătite, așa că, în cele din urmă, l-au angajat pe Willie pentru a găsi banii ascunși.

Căutarea a început în aprilie, când vânătorul de comori a făcut un tur al mansardei. Acolo, el a găsit părțile deteriorate ale podelei în care oamenii căutaseră, fără succes, banii.

Citește și: Maria Krzesinska,cea mai puternică femeie din Marea Britanie,are o dietă bazată pe burgeri și înghețată.Cum arată femeia de 40 ani

”După ce am pornit detectorul de metale, m-am îndreptat către locul în care lumina de la cele două ferestre se intersecta. Zvonul era că o persoană ar putea vedea cutia prin scânduri atunci când lumina strălucea în cameră. Bineînțeles, am început în mijlocul camerei, căutând crăpături în care lumina să strălucească”, a povestit bărbatul, conform Masslive.com.

Unde se aflau banii

Cu ajutorul unui detector de metale, o cameră endoscopică și mobilul său, Wille a început demersul de a găsi banii ascunși în podea. A durat aproximativ 50 de minute până a descoperit comoara.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

În acest timp, a observat două scânduri tăiate suspect și astfel a găsit ascunzătoarea veche de 63 de ani. Banii se aflau într-o cutie de metal și bancnotele erau acoperite de facturi care datau din 1943, 1935 și 1950. Data din 19 decembrie 1958, împreună cu un număr de casă, a fost ștampilată pe fiecare monedă.

Citește și: O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi motivul, de fapt

În total, în cutie se aflau 46.000 de dolari. Wille a subliniat că în 1958, puterea de cumpărare a acelei sume de bani ar fi echivalentă astăzi cu 421.603 dolari.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri