Antena Căutare

La ce folosește acest mic compartiment din cărucioarele de la supermarket. Trucul pe care ți-ai fi dorit să îl știi mai devreme

Clip-ul unei tinere a ajuns viral în mediul online după ce a dezvăluit la ce folosește, de fapt, acest compartiment secret din cărucioarele de la supermarket.

imagine femeie la supermarket si carucior supermarket
La ce folosește, de fapt, acest mic compartiment din cărucioarele de la supermarket | Capturi TikTok

Le folosim aproape zi de zi, însă internauții au rămas uimiți de acest detaliu făcut public de o tânără pe TikTok. Poitrivit explicațiilor sale, cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret care împiedica strivirea bețelor, florilor sau a altor alimente delicate între restul cumpărăturilor, transmite thesun.co.uk.

Citește și: Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta

La ce folosește compartimentul secret din cărucioarele de la supermarket

O tânără mămică a făcut o descoperire uluitoare și s-a folosit de contul ei de TikTok pentru a o împărtăși cu întreaga lume. Gemma Bird a fost surprisă să afle că în interiorul acestor cărucioare există o secțiune de care habar nu avea și care, mai mult, ar fi foarte de folos atunci când cumpărăm anumite produse.

Tânăra s-a filmat în parcarea unui supermarket în timp de dezvăluie compartimentul secret de pe peretele interior al căruciorului de cumpărături. „O, Doamne, sunt doar eu sau nici tu nu ți-ai dat seama că această parte exista pe cărucioare?, exclamă ea.

Aceasta a apucat apoi de micile mânere care au dezvăluit o parte perfectă pentru produsele casante sau care nu trebuie să se răstorne.

Gemma s-a ocupat apoi de secțiunile rotunde de sârmă de la capătul căruciorului, care sunt perfecte pentru a pune pâine lungă sau flori fragile. „Sunt încă în stare de șoc!”, a mai ținut să sublinieze.

Ea a postat imaginile pe rețelele sociale și se pare că nu a fost singura uimită de acest compartiment secret, internauții fiind surprinși să afle la ce folosește, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu pot trece peste faptul că nu știam pentru ce este acel compartiment”, a scris unul dintre urmăritorii ei din mediul online. „Nu am mai văzut asta până acum”, a mai comentat cineva.

În timp ce alții care deja știau, au împărășit propriile trucuri. „Întoarce-l în așa fel încât să pui floarea în secțiunea cea mică”, a adăugat un alt internaut.

Cu toate acestea, din păcate, nu toate cărucioarele din supermarket au acest compartiment „secret” extrem de ulti pentru unele cumpărături.

Citește și: Trucul prin care iți dai seama dacă pâinea din supermarket e proaspătă sau veche. Acest mic detaliu de pe ambalaj dezvăluie totul

O femeie a descoperit un bilet în sacoul ei roșu secondhand. Când l-a citit, s-a speriat imediat: „Asta chiar mă întrist... O femeie a adoptat mai mulți pui de pisică, însă unul dintre ei i-a atras atenția, apoi a avut parte de surpriza vieții ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x