La patru ani, o fetiță și-a deschis o afacere și a devenit milionară! Cum a reușit Mikaila să aibă o afacere de succes

O fetiță de doar 11 ani a reușit să devină un antreprenor de succes și un model pentru alții.

Povestea este de-a dreptul incredibilă

O fetiță de doar 11 ani a reușit să devină un antreprenor de succes și un model pentru alții.

Mikaila Ulmer este probabil una dintre cele mai tinere afaceriste din întreaga lume. Totul a început când fetița din Texas a început să vândă limonadă, după o rețetă concepută de familia ei.

Afaceristă la doar patru ani

Avea doar patru ani atunci a fost înțepată de niște albine. Și astfel i s-a născut pasiunea pentru aceste insecte.

Învățând mai multe despre albine, fetița a observat că această specie se află în pericol, iar viața plantelor și implicit a oamenilor se află sub semnul riscului.

A decis că este cazul să ajute organizațiile care se ocupă de protejarea vieții albinelor, așa că și-a schimbat rețeta de limonadă.

A salvat albinele

A început să o prepare folosind miere, iar o parte din banii strânși din urma vânzărilor au fost donați la o organizație.

Fetița a luptat pentru cauza ei atât de mult, încât a ajuns să devină chiar un orator de succes, care a convins alți oameni din întreaga lume să se alăture acestei cauze.

O poveste de iubire ca-n povești! S-au cunoscut la șapte ani și nu s-au mai despărțit! Ce ”ingredient” i-a ținut ”legați” 76 de ani

Mikaila este acum un antreprenor de succes, căci limonada ei se vinde peste tot prin Statele Unite.

Este incredibil modul în care acest copil s-a ambiționat să lupte pentru salvarea albinelor, dar și maniera în care și-a construit o afacere de succes. Povestea a devenit un model inspirațional pentru oameni din întreaga lumea.

Ultimele știri