Antena Căutare

La patru ani, o fetiță și-a deschis o afacere și a devenit milionară! Cum a reușit Mikaila să aibă o afacere de succes

O fetiță de doar 11 ani a reușit să devină un antreprenor de succes și un model pentru alții.

La patru ani, o fetiță și-a deschis o afacere și a devenit milionară! Cum a reușit Mikaila să aibă o afacere de succes
Povestea este de-a dreptul incredibilă

O fetiță de doar 11 ani a reușit să devină un antreprenor de succes și un model pentru alții.

Mikaila Ulmer este probabil una dintre cele mai tinere afaceriste din întreaga lume. Totul a început când fetița din Texas a început să vândă limonadă, după o rețetă concepută de familia ei.

Afaceristă la doar patru ani

Avea doar patru ani atunci a fost înțepată de niște albine. Și astfel i s-a născut pasiunea pentru aceste insecte.

Învățând mai multe despre albine, fetița a observat că această specie se află în pericol, iar viața plantelor și implicit a oamenilor se află sub semnul riscului.

A decis că este cazul să ajute organizațiile care se ocupă de protejarea vieții albinelor, așa că și-a schimbat rețeta de limonadă.

A salvat albinele

A început să o prepare folosind miere, iar o parte din banii strânși din urma vânzărilor au fost donați la o organizație.

Fetița a luptat pentru cauza ei atât de mult, încât a ajuns să devină chiar un orator de succes, care a convins alți oameni din întreaga lume să se alăture acestei cauze.

O poveste de iubire ca-n povești! S-au cunoscut la șapte ani și nu s-au mai despărțit! Ce ”ingredient” i-a ținut ”legați” 76 de ani

Mikaila este acum un antreprenor de succes, căci limonada ei se vinde peste tot prin Statele Unite.

Este incredibil modul în care acest copil s-a ambiționat să lupte pentru salvarea albinelor, dar și maniera în care și-a construit o afacere de succes. Povestea a devenit un model inspirațional pentru oameni din întreaga lumea.

Momente terifiante pentru gardieni! Fantoma unui bărbat a trecut direct prin geam! Totul a fost filmat! (VIDEO)... Un militar i-a returnat unui bărbat mâna, după aproape 47 de ani! Poveste ca asta nu vezi nici în filme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x