Leah Rose și Ava Marie Clements au fost numite cele mai frumoase gemene din lume, dar uite cum poate arăta mama lor

Gemenele Leah Rose și Ava Marie Clements sunt considerate ”cele mai frumoase fete din lume”. Micuțele creează isterie pe rețelele de socializare și popularitatea câștigată acolo le-a adus în atenția unor branduri celebre pentru care au și ajuns să lucreze.

Gemenele Leah Rose și Ava Marie Clements sunt considerate ”cele mai frumoase fete din lume”

Instagram

Ele au contracte cu o mulțime de mărci și reviste de îmbrăcăminte pentru copii după ce au răspuns afirmativ la propunerea mamei lor de a se alătura unei agenții de modele.

Și, cu toate că ele sunt foarte cunoscute și apreciate, cea care le-a dat viață preferă să rămână în umbra lor. Jaqi are 37 de ani și locuiește în Las Angeles alături de familia sa, formată din cinci membri.

Se întâmplă rar ca ea să apară pe contul de Instagram al gemenelor, dar recent, acolo a apărut o imagine cu cele trei, în care se poate observa cât de bine seamănă.

În poză, Leah, Ava și mama lor poartă halate roz personalizate și privesc zâmbind spre obiectivul camerei de fotografiat.

Citește și: Imaginea în care Sore și Lidia Buble par gemene. Dovada că cele doua seamănă ca două picaturi de apă

”Iubim noile noastre halate personalizate”, au scris ele la descrierea imaginii, iar fanii și-au împărtășit încântarea față de postarea familiei.

”Asemănarea dintre Ava și mama sa este uimitoare”, ”Arată ca trei surori frumoase”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Click pe GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu gemenele Clements și mama lor.

Cum au ajuns gemenele Leah și Ava Rose celebre

„Le-am prezentat fetelor ideea mea că, dacă ar fi pregătite pentru asta, pe lângă cursurile lor de dans și de înot pe care le aveau în fiecare săptămână, ar putea încerca să fie modele”, scria Jaqi într-o postare pe blogul său, în 2017.

Mama micuțelor mărturisea că nu a fost ”deloc surprinsă când fetele au început să sară și abia așteptau să înceapă.”

Citește și: Ce fac și cum arată acum fetițele care au fost denumite cele mai frumoase gemene din lume

De asemenea, ea a ținut să puncteze un aspect foarte important: încasările copiilor săi sunt mult mai mici decât costurile de întreținere.

„Dar cred că dacă puneți totul în perspectivă, banii pe care noi, ca părinți, îi dăm acum pentru a-i sprijini pe copiii noștri în ceea ce le place să facă, le vor permite să-și facă propriii bani pe care îi pot folosi pentru facultate, mașină sau casă în viitor. Deci, dacă vă gândiți la asta, la urma urmei nu este chiar atât de rău!”, mai spunea ea.

Click pe GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu gemenele Clements și mama lor.

Cum răspune mama Jaqi criticilor primite pe internet

Jaqi este mamă a trei copii și de multe ori a fost nevoită să se justifice în fața internauților care i-au reproșat că fetițele sale par nefericite când pozează.

”Mi-ai întâlnit fetele? Evident, nu, dacă faceți acest comentariu. Deși apreciez îngrijorarea, știu că fetele mele sunt bine. Sunt fericite! Au o copilărie uimitoare, cu o mulțime de prieteni cu care se joacă zilnic. O singură fotografie nu definește personalitatea sau calitatea vieții lor. Ele joacă... și se pare că sunt destul de pricepute pentru a da impresia că sunt orice altceva decât fericite.”, suna răspunsul ei.

Citește și: Gemenele identice care împart același iubit și dorm în același pat. Ce alte obiceiuri bizare au surorile

De asemenea, ea a ținut să răspundă și celor care o ”certau” pentru faptul că gemenele se machiază: ”De ce?! Pentru că așa funcționează industria.”

Click pe GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu gemenele Clements și mama lor.

Ultimele știri