Antena Căutare

Lege: Jocheii nu mai au voie sa-si biciuiasca caii de mai mult de 8 ori

British Horseracing Authority, organizatia ce se ocupa de sporturile hipice in Marea Britanie, a decis ca jocheii sa nu mai aiba voie sa-si loveasca animalele de mai mult de opt ori intr-o cursa, informeaza BBC.



Sanctiunile vor merge de la amenzi pana la retragerea premiilor financiare, suspendari de trei zile sau retragerea licentei pentru cei care isi lovesc caii in mai multe randuri.

Unul dintre cei mai buni jochei, Frankie Dettori, a recunoscut ca adaptarea la noile reguli de biciuire a cailor va fi grea.

"Este foarte, foarte greu, va necesita timp de adaptare. Am incercat sa ma antrenez, sa ajung la doar patru lovituri, dar cand calaresti cu 60 de km/h, cauti spatii de patrundere, asa ca va dura mult sa te obisnuiesti", a declarat Dettori.

Foto: photography-on-the.net

Ce fel de clima avea pamantul in urma cu un milion de ani? Raspunsul se ascunde sub gheata din Antarctica... VIDEO! S-a dovedit: Yeti exista!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x