Antena Căutare

Magiunul de Topoloveni, in capul listei de preferinte a membrilor Casei Regale a Romaniei

Magiunul de Topoloveni sta in capul listei cand vine vorba de preferintele membrilor Casei Regale a Romaniei. Ca sa se convinga ca totul este 100% natural, doi reprezentanti ai Regelui Mihai au participat la intregul proces de preparare a dulceturilor.

La fel ca in trecut, reprezentanti ai Casei Regale sunt trimisi sa deguste mancarea inainte sa ajunga pe masa regelui. Atunci faceau asta din motive de securitate. Astazi, se asigura de calitatea produselor.

"Pentru magiun, certificatul de furnizor, asa cum stiti, se acorda pe trei ani si el va expira in februarie 2013. Pentru ca Majestatea Sa sa accepte sa reinnoiasca acest certificat , trebuie sa facem o noua evaluare a companiei", a declarat consilierul Principelui Radu Duda, Radu Ghinea.

In urma cu doi ani, magiunul a ajuns pe masa Majestatii Sale Regele Mihai I, iar de atunci este nelipsit. Si pentru ca magiunul, dar si celelalte produse, le-au lasat gura apa reprezentilor Casei Regale, si-au pus in gand un lucru: sa duca bunatatile si la Londra.

"Sper sa ajunga magiunul de Topoloveni si la Londra. Poate Printul Charles o sa fie incantat de acest magiun", a spus directorul Casei Regale, Ion Tuca.

FOTO: Intact Images

Horoscop 20 iulie: Vezi ce-ti rezerva astrele!... Caz socant in SUA: Cum a reusit un american sa se vindece de ciuma bubonica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x