Antena Căutare

Mama a ajutat-o să slăbească. S-a căsătorit cu cel mai bogat băiat din Suceava după ce a reuşit să slăbească !

O tânăra din Suceava a reuşit să slăbească 47 kilograme în numai 5 luni cu ajutorul mamei sale. Acum are o silueta perfectă şi s-a căsătorit cu fiul celui mai bogat om de afaceri din Suceava.

O tânăra din Suceava a reuşit să slăbească 47 kilograme în numai 5 luni cu ajutorul mamei sale. Acum are o silueta perfectă şi s-a căsătorit cu fiul celui mai bogat om de afaceri din Suceava.

,,Nu pot sa va descriu cum ma simt, ma simt alt om, ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului. M-am chinuit sa ajung aici, am avut zile in care faceam foamea si nu reuseam sa slabesc. Mama mea a fost alaturi de mine si m-a incurajat. Ea mi-a cumparat pastilele de slabit Anastasia Valter Shape dupa ce a urmarit povestea Oanei Radu de la Vocea Romaniei si mi-a gatit hrana sanatoasa.Pastilele mi-au taiat pofta de mancare, mi-au accelerat tranzitul si asa am reusit sa slabesc 47 kilograme in 5 luni. Nu am respectat o dieta, pentru ca pastilele m-au ajutat sa mananc foarte putin, nu mai aveam pofta de dulciuri sau alte mancaruri. Tin minte ca in prima luna am slabit 12 kg."



Produsul Anastasia Valter Shape a fost mediatizat o data cu slabirea spectaculoasa (53 kg in 5 luni) a cantaretei Oana Radu de la Vocea Romaniei.

"Am recunoscut de fiecare data ca am luat pastile pentru slabit. Sunt multe persoane care mi-au urmat exemplu si au reusit sa slabeasca dupa metoda mea. Pastilele pe care le-am luat eu, Anastasia Valter Shape, sunt naturale si ajuta la arderea grasimilor.", a declarat Oana Radu.



Citeste mai multe despre produsul Anastasia Valter Shape pe www.anastasiavalter.ro.

Scoate petele de pe haine cu ajutorul periuței de dinți! Trucul acesta te scapă de dat banii pe soluții scumpe!... Anunțul făcut de NASA în urmă cu puțin timp! Un asteroid uriaș va trece pe lângă planeta noastră, pe 31 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x