Antena Căutare

De neimaginat! Mama a renunțat la ea, iar tatăl a lăsat-o sub un gard. Ce s-a întâmplat cu Daria?

Daria și-a început viața destul de trist: mama a abandonat-o la o vârstă foarte fragedă, iar tatăl său a decis, după aceea, să scape și el de această povară.

De neimaginat! Mama a renunțat la ea, iar tatăl a lăsat-o sub un gard. Ce s-a întâmplat cu Daria? Galerie
Mama a renunțat la ea, iar tatăl a lăsat-o sub un gard

O bătrânică a observat această scenă tristă: tatăl și-a părăsit fiica, lăsând-o sub un gard și a plecat. Ea a așteptat până când bărbatul a dispărut din vedere și a alergat spre copil, dându-și seama că bărbatul a lăsat-o la mila sorții.

Seara, când soțul femeii s-a întors acasă, a văzut fetița tristă. Bătrânii au discutat despre situația dată și au decis să lase fetița la ei.

De ce mor milioane de oameni de foame? O explicație care șochează. Nu lipsa alimentelor este problema​

Deși le-a fost destul de greu, au crescut-o, înconjurând-o de grijă și dragoste, încercând din răsputeri să umple golul pe care i l-au lăsat în suflet părinții. Fata era inteligentă, foarte ascultătoare și blândă.

După școală a mers la universitate.

De neimaginat! Mama a renunțat la ea, iar tatăl a lăsat-o sub un gard. Ce s-a întâmplat cu Daria?

Cât de fericiți erau „bunicii” pentru succesele sale!

Singur în mijlocul oceanului. Povestea românului care a traversat Atlanticul într-o barcă​

După absolvire, Daria s-a întors în sat la persoanele dragi care au crescut-o și a început să lucreze acolo. Cât de mândri erau ei de nepoțica lor dragă!

Daria a decis să deschidă o fermă și căuta persoane pe care să le angajeze la lucru. Într-o zi a venit un bărbat de vreo 50 de ani, dar care părea mult mai în vârstă. purta haine zdrențuite, avea mâinile murdare.

Acesta era tatăl ei, cel care a lăsat-o cândva sub gard unde ar fi putut fi sfâșiată de câini. Ea, desigur, nu a putut să-l ierte imediat. Dar, după un timp, bunătatea sa a câștigat și i-a oferit un loc de muncă

Ioan Florea, alpinistul român care a supravieţuit unei avalanşe în 1987 în Făgăraş: „Am stat trei zile în nişte adăposturi de zăpadă“

Un fenomen îngrijorător amenință Terra! Calotele glaciare polare se topesc de şase ori mai repede decât în anii '90... Leon Dănăilă, neurochirurgul care a vindecat 40.600 de oamenii: "Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x