Antena Căutare

”Mami, îmi cer iertare că mor!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea mult

”Mami, îmi pare rău pentru asta!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea mult Lui Charlie Proctor i s-au mai dat doar câteva zile de trăit, după ce luna trecută a fost diagnosticat cu o tumoare rară la ficat.  

Charlie Proctor, un băiețel de cinci ani a murit, răpus de cancer, în brațele mamei sale. Cu ultimele puteri a reușit să îngâne ultimele cuvinte! Iar ultimele cuvinte au fost: Mami, îmi cer iertare că mor! Imi cer iertare pentru asta!”.

Lui Charlie Proctor i s-au mai dat doar câteva zile de trăit, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare rară la ficat.

Mama sa, Amber Schofield, în vârstă de 24 de ani, a strâns bani pentru un tratament în Statele Unite ale Americii. Pentru că mama nu a reușit să strângă decât jumătate din suma pentru tratament, micuțul Charile a murit, cerându-i iertare mamei sale pentru că tratamentul lui a fost prea scump!

Cum s-a sinucis fotograful care a realizat fotografia cu vulturul ce așteaptă să moară fetița. ”Durerea a învins bucuria de a trăi. Îmi pare rău!”

Când viața copilului tău ”costă”... dolari

Micuțul Charlie i-a cerut iertare mamei sale pentru lovitura care s-a abătut asupra familiei, pentru că suma necesară unui transplant de ficat și al unui tratament în Statele Unite a fost peste puterile familiei.

De luna trecută, de când lui Charlie nu i s-au mai dat decât câteva zile de viață, mama lui s-a chinuit să strângă suma de 855,580 de dolari. Cu ajutorul prietenilor pe Facebook și a campaniei social-media de strângere de fonduri, familia nu a reușit să strângă decât jumătate din sumă.

Iar când viața unui suflet inocent depinde de o sumă bani, cinica moarte are șanse mari de a învinge! Și a făcut-o lăsând un gol... care nu are preț!

Micuțul Charlie Proctor a fost un luptător. Timp de patru ani s-a războit cu o formă rară de cancer la ficat.

”Mami, îmi cer iertare că mor!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea mult

Părinții au luptat și ei să strângă suficienți bani pentru un transplant de ficat în Statele Unite, dar au putut strânge doar jumătate din cei 855,580 dolari necesari pentru ca Charlie să primească o nouă șansă la viață.

”Mami, îmi cer iertare că mor!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea mult

Părinții i-au înștiințat pe prietenii virtuali care au fost alături de Charlie în această luptă. Tatăl său a scris: ”Noaptea trecută, la 23:14, cel mai bun prieten, întregul meu univers, Chralie, și-a dat ultima suflare! A adormit în pace, cuibărindu-se, ca întotdeauna, în brațele mamei lui, și cu brațele mele în jurul lor... Lumea aceasta a pierdut un băiețel minunat!”, a scris tatăl îndurerat!

”Mami, îmi cer iertare că mor!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea multMicuțul Charlie și surioara sa

Pe Charlie Proctor, boala nu l-a învins! A trăit-o până în ultima clipă ca oricare băiețel ”normal” de vârsta lui: a mers la școală, a râs, a sperat!

Charlie Proctor, nu trebuie să ceri nimănui iertare! Ci lumea întreagă - ție!

sursa: dailymail

Cel mai bine ascuns secret al lui Nicolae Ceaușescu a fost dezvăluit de sora sa. Documentele au ieșit la iveală!... Bietul copil! O boală rară a făcut ca unui băiat să îi apară „coarne de diavol”. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x