Antena Căutare

Cinci caracteristici de lider mondial! Mark Zuckerberg poartă același tricou mai multe zile la rând, a devenit tată și și-a donat 99% din avere

31 de ani și o influență mondială măsurată în cei 45 de miliarde de dolari pe care i-a strâns drept avere. Un singur om: Mark Zuckerberg. Un singur nume: Facebook.

31 de ani și o influență mondială măsurată în cei 45 de miliarde de dolari pe care i-a strâns drept avere. Un singur om: Mark Zuckerberg. Un singur nume: Facebook.

Presa din lumea largă vuiește zilele acestea, după ce președintele și co-fondatorul Facebook a anunțat că își donează 99% din bani, prin intermediul noii fundații Chan Zuckerberg Initiative, care "promovează egalitatea" şi care va finanţa proiecte de învăţare, de cercetare şi care au scopul de a construi "comunităţi puternice". 45! Nu e sute, nu e milioane, ci 45 de MILIARDE de dolari.

Asta e punctul 1. din lista celor 5 activități interesante care au avut loc în viața lui.

2. Mark Zuckerberg poartă același tricou mai multe zile la rând

Nu prea dă interviuri și este destul de discret atunci când vine vorba de propria-i persoană. În una dintre puținele declarații pe care le-a dat, acesta avea să afirme că obișnuiește să îmbrace același tricou gri, mai multe zile la rând. "Vreau sa spun ca port acelasi tricou, in fiecare zi".

Zuckerberg, în tricoul său gri, devenit celebru

Desigur, Zuckerberg a ținut să precizeze apoi că deține peste 20 de astfel de triouri gri și că nu este vorba de același. Mai mult, co-fondatorul Facebook a mărturisit că nu pune mare preț pe vestimentație.

3. Zuckerberg e fan Apple

Mark a dezvăluit acum ceva vreme că a primit în dar de la Tim Cook, de la Apple, un Iphone 5. "Este un dispozitiv minunat. iPhone este o platforma foarte buna. Sunt mai multi oameni care folosesc Facebook pe Android pentru ca asta e situatia deocamdata, mai multi oameni au Android. Si mai mult decat atat. Multi oameni, atunci cand sunt pe mobil, pentru a intra pe Facebook folosesc pur si simplu un browser", a explicat acesta. Oare de ultimul model ce părere are?

4. Zuckerberg a ales albastru pentru Facebook pentru că este daltonist

Unul dintre lucrurile extrem de populare din viața sa este faptul că vede cel mai bine culoarea albastră, fiind daltonist

5. Zuckerberg a devenit tată. Fetița lui se va numi Max

Anunțul a fost făcut chiar pe Facebook, unde Mark i-a dedicat fiicei sale o scrisoare emoționantă, în care vorbește despre lumea din ziua de astăzi, care devine pe zi ce trece mai bună.

Mark Zuckerberg, alături de soția sa, la nuntă

"Dragă Max, Eu şi mama ta nu avea cuvinte pentru a descrie speranţa pe care ne-o dai pentru viitor. Noua ta viaţă este plină de promisiuni şi speranţa că vei fi fericită şi sănătoasă, aşa încât să explorezi totul, pe deplin", au scris ei. "(...) Max, te iubim şi simţim că avem o mare responsabilitate pentru ca lumea să fie un loc mai bun pentru tine şi pentru toţi copii. Vrem să-ţi urăm o viaţă plină de iubire, speranţă şi fericire, aşa cum ne oferi tu nouă. Abia aşteptăm ce vei face în această lume. Cu dragoste, mama şi tata", au notat el și soția sa, Priscilla.

Acum 88 de ani, comedia se făcea fără vorbe. Stan și Bran, prima producție în calitate de cuplu, primii "fiori"... Cuplul Ceaușescu, în imagini de arhivă! O iarnă în familia dictatorului, la poalele Munților: Lenuța cu blana argintie, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x