Antena Căutare

Miracolul din Parcul Cişmigiu! De ce vin zeci de oameni aici, în fiecare zi? "Are puteri vindecătoare"

În inima Bucureştiului, există un loc magic, în care istoria pluteşte în aer. Parcul Cişmigiu "ascunde" zeci de poveşti frumoase, dar şi un izvor deosebit.

În inima Bucureştiului, există un loc magic, în care istoria pluteşte în aer. Parcul Cişmigiu "ascunde" zeci de poveşti frumoase, dar şi un izvor deosebit.

Nu de puţine ori aţi auzit de expresia "apă vie", lichidul cu proprietăţi vindecătoare. Sute de oameni sunt de părere că şi în Capitală există un astfel de loc: izvorul lui Mihai Eminescu, din parcul Cişmigiu.

Convinşi că această apă îi menţine sănătoşi şi îi ţine departe de boli, oamenii vin zilnic să se aprovizioneze din acest loc. Unii dintre ei traversează oraşul, pentru că sunt siguri ca izvorul are puteri miraculoase.

"Apa asta vine din pământ, de la o adâncime de peste 60 de metri. Este foarte curată şi mă simt foarte bine atunci când beau apă de aici", a mărturisit o femeie.

VEZI AICI mai multe detalii despre această poveste!

Urmează o zi grea pentru Gemeni, aşa că trebuie să fie atenţi! Horoscopul pentru 10 februarie... Demonstrat științific! Ce trebuie să faci pentru a părea mai deștept! Chiar funcționează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x