Antena Căutare

Momentul în care un tânăr sare cu coarda elastică și realizează că şi-a pierdut smartphone-ul - VIDEO

Eşti dornic de aventură şi adrenalina îţi curge prin vene? Foarte tare! Dar nu ar fi rău, ca, înainte de a te arunca, la propriu, în cele mai nebunești experienţe să îţi goleşti buzunarele de lucrurile de valoare. 

Eşti dornic de aventură şi adrenalina îţi curge prin vene? Foarte tare! Dar nu ar fi rău, ca, înainte de a te arunca, la propriu, în cele mai nebunești experienţe să îţi goleşti buzunarele de lucrurile de valoare.

Se pare că acest tânăr irlandez nu prea a ţinut cont de această informaţie preţioasă şi a sărit cu coarda elastică cu tot cu iPhone-ul din buzunar. Ce a urmat, vă puteţi imagina! La scurt timp după ce a plonjat în gol în Africa de Sud, a constat îngrozit că i-a scăpat smartphone-ul.

Cu lecţia învăţată dar cu regrete, probabil, nu-i rămâne decât să îşi cumpere un alt telefon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea lui Polo, câinele erou! A salvat o fetiță de opt luni dintr-un incendiu și apoi a murit. A acoperit-o cu trupul... Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit să traverseze Statele Unite alergând. "Îmi doream să nu se termine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x