Antena Căutare

"Muschi" incorporati in tricou: cel mai nou accesoriu in salile de forta

Domnilor, gata cu disperarea de a obtine bicepsi, tricepsi si un abdomen perfect intr-o perioada foarte scurta. Puteti sa va alocati mai mult timp pentru asta daca va achizitionati tricoul cu muschi gata lucrati, cea mai noua inventie a unor britanici.

Tricoul cu pricina este inventia a doi britanici, un antrenor de box si un contabil, care s-au gandit ca si barbatii, precum doamnele si domnisoarele, s-ar putea "tuna". Astfel a luat nastere haina cu bicepsi si patratele, care i-ar putea ajuta pe domni sa faca impresie.

Cei doi au scos la vanzare, pe site-ul lor, “Funkybod Muscle Top”, obiectul vestimentar cu “muschi” incorporati, realizati dintr-o spuma ce seamana, la atingere, cu musculatura umana. Acesta este disponibil in alb si in negru si au fost vandute deja primele 1000 de bucati.

Sigur, acum vine intrebarea. Ar fi estetic sa pui un astfel de tricou pe un trup cu ceva proportii? Ei bine, e la alegere, intrucat marimile articolului de imbracaminte sunt diverse.

Medicul lui Michael Jackson iese din puscarie la sfarsitul lui octombrie... Pineberries, o combinatie surprinzatoare de capsuni si ananas!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x