Antena Căutare

N-o să poți să-ți scoți din minte acest clip: Dansul unui băiețel pare desprins din filmele de groază

Un băiețel din Statele Unite a sărit în sus de bucurie când s-a văzut pe ecranul gigantic de pe un stadion de baseball. A valorificat la maximum șansa lui de a deveni celebru, numai că dansul său a ajuns să circule pe internet drept unul dintre cele mai înfricoșătoare din ultima vreme.

N-o să poți să-ți scoți din minte acest clip: Dansul unui băiețel pare desprins din filmele de groază
| YouTube

Un băiețel din Statele Unite a sărit în sus de bucurie când s-a văzut pe ecranul gigantic de pe un stadion de baseball.

A valorificat la maximum șansa lui de a deveni celebru, numai că dansul său a ajuns să circule pe internet drept unul dintre cele mai înfricoșătoare din ultima vreme.

Camerele de pe s-au orientat către grupul de suporteri din care făcea parte și micuțul. Când a văzut că este remarcat, băiatul s-a ridicat de pe scaun, a început să danseze și chiar și-a ridicat tricoul de bucurie.

Numai că figura lui s-a schimbat complet în acele momente, iar imaginile de mai jos par desprinse dintr-un film de groază.

Biroul lui Nicolae Ceauşescu a fost vândut cu 55.000 de euro!... Atenţie, zi tensionată! Horoscopul zilei de 27 iunie, cu Andreea Joiţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x