Antena Căutare

Noua moda in Marea Britanie: Cursuri de dans la bara pentru fetite

Fetitele din Marea Britanie au inceput sa renunte la hobby-urile obisnuite, nu mai viseaza sa devina balerine, dar, in schimb, iau lectii de dans la bara. Si mai suprinzator este faptul ca, de multe ori, mamele micutelor sunt cele care le duc sa invete acest dans provocator, la varste fragede.

In Marea Britanie, cursurile de dans la bara au devenit atat de populare pentru copii, incat au inceput sa apara profesori care predau doar celor mici. Pentru ca dansul la bara are o conotatie sexuala, in cazul lectiilor pentru copii a fost numit fitness la bara.

Chiar si asa, ramane o activitate controversata pentru fetite, insa mame din familii respectabile le duc pe fiicele lor sa danseze. Toate sustin ca sunt mame iubitoare si ca nu vor decat ca fetele lor sa aiba o conditie fizica buna.

Psihologii nu sunt de aceeasi parere si spun ca incurajarea copiilor sa isi foloseasca trupul intr-o maniera sexuala nu este morala.

Foto: daily Mail/warrensmith2013

FOTO! Francois Hollande, CARAGHIOSUL. AFP a retras imaginea "prezidentiala"... IMPRESIONANT! Un baiat din Statele Unite a devenit politist la trei ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x