Nu i-a venit să creadă că e adevărat! Reacția de milioane a unui câine atunci când își revede stăpânul după doi ani!

Un câine a fost atât atât de uimit că își revede stăpânul după doi ani, încât reacția sa a fost de-a dreptul surprinzătoare!

Un câine a fost atât atât de uimit că își revede stăpânul după doi ani, încât reacția sa a fost de-a dreptul surprinzătoare!

Totul s-a petrecut pe străzile aglomerate din Argentina, atunci când Paprika, un câine de rasă comună, s-a pierdut de stăpânul său. Degeaba a încercat patrupedul să și găsească omul, fiindcă nu a mai fost posibil.

În scurt timp, Silvia Ferreyra, care lucra la un adăpost pentru animale, a decis să ia câinele în grijă , pentru a nu păți ceva.

Câinele părea extrem de deprimat și trist că nu își găseste stăpânul. Doi ani au trecut și proprietarul său a ajuns la adăpost. Animalul l-a văzut, dar parcă nu i-a venit să creadă că ceea ce se întâmplă e adevărat.

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!

Și reacția de după este de-a dreptul spectaculoasă! Urmărește clipul video de mai sus ca să te convingi!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri