Antena Căutare

Nu i-a venit să creadă că e adevărat! Reacția de milioane a unui câine atunci când își revede stăpânul după doi ani!

Un câine a fost atât atât de uimit că își revede stăpânul după doi ani, încât reacția sa a fost de-a dreptul surprinzătoare!

Un câine a fost atât atât de uimit că își revede stăpânul după doi ani, încât reacția sa a fost de-a dreptul surprinzătoare!

Totul s-a petrecut pe străzile aglomerate din Argentina, atunci când Paprika, un câine de rasă comună, s-a pierdut de stăpânul său. Degeaba a încercat patrupedul să și găsească omul, fiindcă nu a mai fost posibil.

În scurt timp, Silvia Ferreyra, care lucra la un adăpost pentru animale, a decis să ia câinele în grijă , pentru a nu păți ceva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câinele părea extrem de deprimat și trist că nu își găseste stăpânul. Doi ani au trecut și proprietarul său a ajuns la adăpost. Animalul l-a văzut, dar parcă nu i-a venit să creadă că ceea ce se întâmplă e adevărat.

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!

Și reacția de după este de-a dreptul spectaculoasă! Urmărește clipul video de mai sus ca să te convingi!

Așa arată fructul preferat al bărbaților! Dacă iei o bucată din el nici că îți vei mai dori altceva în farfurie!... Brad Pitt de Moldova a ajuns peste Prut şi i s-a dus vestea în toată ţara! Cum arată tânărul care a băgat moldovencele î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x