Antena Căutare

Sunt tineri, nu muncesc, dar cer donații până la 10.000 de euro pentru o vacanță de vis! Argumentul lor este nemaipomenit. „Mai puține vorbe!” - Foto

Doi tineri îndrăgostiți care nu muncesc imploră internauții să le doneze aproximativ 10.000 de euro pentru o vacanță de vis. Argumentul lor este unul nemaipomenit.

Doi tineri îndrăgostiți care nu muncesc imploră internauții să le doneze aproximativ 10.000 de euro pentru o vacanță de vis. Argumentul lor este unul nemaipomenit.

Catalin Onc și soția lui Elena, Engelhardt, din Germania, au împreună o pagină de Instagram intitulată „another_beautiful_day”, pe care publică povești din călătorii în mai multe locuri din lume.

Din momentul în care și-au deschis această pagină, în 2017, cei doi tineri au adunat 34.000 de urmăritori pe Instagram, care le-au admirat fotografiile pe care le-au făcut în destinații ca Indonezia, Franța, Italia și Noua Zeelandă.

Sunt tineri, nu muncesc, dar cer donații până la 10.000 de euro pentru o vacanță de vis! Argumentul lor este nemaipomenit. „Mai puține vorbe!” - Foto

Următorul plan al celor doi tineri a stârnit, însă, controverse. Aceștia vor ca în iulie să pedaleze pe o biciletă tip tandem din Germania până în… Africa.

Însă, niciunul dintre ei nu are un loc de muncă, bazându-se pe mama lui Catalin, care lucrează în două locuri pentru a-I întreține. Cum fondurile pentru noul lor vis nu sunt suficiente, tinerii au cerut donații pe internet.

Catalin și Elena susțin că merită aceste donații, până la aproximativ 10.000 de euro, deoarece aventura lor ar avea „un impact pozitiv” asupra urmăritorilor contului lor de Instagram.

Sunt tineri, nu muncesc, dar cer donații până la 10.000 de euro pentru o vacanță de vis! Argumentul lor este nemaipomenit. „Mai puține vorbe!” - Foto

„Am putea scrie un text lung despre sănătatea psihică sau încălzirea global. V-am putea vorbi despre cât de important este să vă urmași visurile și să ieșiți din zona voastră de confort. V-am putea spune cât de frumos este să călătorești și ce beneficii îți poate aduce această activitate. Însă, vă vom arăta! Mai puțină vorbărie, mai multe fapte”, au scris tinerii în apelul lor pentru a primi donații online până la suma de 10.000 de euro.

Cei doi susțin că „nu este o opțiune” pentru ei să se angajeze, deoarece ei au un „impact puternic” asupra altor oameni. „Am putea câștiga bani repede ca modele, dar nu vrem să promovăm consumerismul”, au precizat ei.

Până în prezent, tinerii au primit aproximativ 200 de euro, de la șase donatori, pentru următoarea lor „aventură”.

Momentul în care un piton devorează un crocodil întreg, surprins în fotografii de un turist. Imaginile sunt incredibile... Un adolescent de 18 ani, surprins în timp ce-și lovea câinele! Tânărul nu mai are voie să dețină un animal...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x