Antena Căutare

Nu te minte niciodată, chiar dacă a făcut-o lată! Aceasta este cea mai sinceră zodie dintre toate!

Chiar dacă pare greu de crezut, există și oameni care efectiv nu pot minte. Pentru ei, adevărul este mai presus decât orice. Horoscopul a decis care este cea mai sinceră zodie dintre toate!

Chiar dacă pare greu de crezut, există și oameni care efectiv nu pot minte. Pentru ei, adevărul este mai presus decât orice. Horoscopul a decis care este cea mai sinceră zodie dintre toate!

Este vorba despre nativii din zodia Săgetător. Ghidat în viață de moralitate, acest nativ are tendința să se îndepărteze de persoanele care mint.

Cuvântul „minciună” nu face parte din vocabularul lor. Pentru că nu suportă ascunzișurile, această zodie nu se teme să spună adevărul verde în față, indiferent cât ar fi de dureros. Săgetătorul afișează o lipsă de tact emblematică, motiv pentru care nu atrage întotdeauna simpatia celor din jur.

Pe de altă parte, un Săgetător va păstra întotdeauna orice secret. Dacă ai nevoie de o părere onestă, nu ezita să apelezi la un nativ din această zodie pentru că lui nu îi este frică să spună mereu adevărul, arată unica.ro.

Într-o relație, singura situație în care poate ajunge Săgetătorul să înșele este dacă știe sigur că a fost înșelat la rândul lui. Pragmatismul și sinceritatea lui sunt două calități care fac din Săgetător un prieten excelent și un partener de nădejde!

Clienții vor avea parte de taxiuri fără șofer! Cum arată mașinile?... Cum arată după șapte ani, ultimul hamburger cumpărat de la McDonald's Islanda, țara în care brandul nu mai există. Poți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x